donderdag 18 juni 2020

Ventilator usb

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Specialistisch advies nodig? Morgen al in huis vanaf €23.

Ontdek wat onze beste ventilatoren zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. Dit voorkomt het geklaag van mensen die het niet fijn vinden om met de ventilator aan te werken.


De mini USB ventilator is eenvoudig aan te sluiten op de USB poort van een computer. De ventilator is laag in stroom gebruik en produceert weinig geluid. Deze mini USB ventilator zal de productiviteit op uw kantoor waarschijnlijk verhogen! USB ventilatoren zorgen voor verkoeling tijdens het werken en dit komt ten goede van de productiviteit.


Het voordeel van een USB ventilator is dat ze compact zijn en met praktisch elke laptop of computer werken.

Willekeurige kleur- Zwart, blauw of wit! Lekker compact usb mini ventilator ! Dit gebeurt geheel willekeurig! Mini ventilator met USB -aansluiting - Deze compacte ventilator is klein maar krachtig en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Steek de ventilator in een USB aansluiting en je kunt genieten van een fris briesje.


De kleine ventilator kan aangesloten worden op een powerbank, laptop of pc zodat je zowel thuis als onderweg verkoeling kunt krijgen. Een USB ventilator is het ideale kantoorgadget voor de zomermaanden. Wie op warme dagen zijn tijd door moet brengen op het kantoor, weet dat een lange tijd achter een computer of laptop niet bepaald verkoelend is.


Een simpele oplossing voor dit probleem is het aanschaffen van een kleine ventilator. Ideaal voor thuis of op kantoor. Kunststof bureau ventilator inclusief USB kabel (ca. cm) in de kleur grijs. Op de achterzijde bevindt zich een aan en uit knop. Geeft u verkoeling wanneer u dat nodig heeft aan uw bureau.


Formaat: ongeveer 1x 1x cm. Bureau - Ventilator - op usb. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Bestel Ventilator bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 95. Deze USB Ventilator – Mini Ventilator Touch is ideaal voor de warme maanden op kantoor, in huis of onderweg. Het enige wat je nodig hebt om deze ventilator aan te zetten, is een USB -aansluiting. Je kunt hem dus in je computer, laptop of powerbank pluggen en je hebt een heerlijk koel briesje op je gezicht.


Deze toestellen beschikken meestal over maar één snelheid maar verbruiken weinig stroom. Ze zijn uitermate geschikt wanneer je een beetje afkoeling wilt als je aan het werken bent. Dit soort ventilator is ook nog eens extra veilig, omdat er geen roterende bladen in zitten. De zuilventilator komt vaak met een tal van mogelijkheden, zoals verschillende standen, een timer en een afstandsbediening.


De kolomventilator is ook ideaal als stille ventilator slaapkamer. Nieuw Ophalen of Verzenden. Mocht je op zoek zijn naar Bestron ventilatoren of andere huishoudelijke apparaten, neem dan snel een kijkje in onze webshop! Mini ventilatoren voor op jouw bureau Een kleine ventilator voor op jouw bureau, het is geen overbodige luxe wanneer het zonnetje op jou schijnt.


De mini ventilatoren van Blokker zijn multifunctioneel en erg handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts