woensdag 3 juni 2020

Wekker met plafondprojectie

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Wekkers van alle merken op beslist. Specialistisch advies nodig? Ruim assortiment online bestellen!


Om te weten of uw telefoon QI geschikt is, kunt u op deze link klikken. Geen gedoe meer met kabels en met stekkers die het na verloop van. Daarnaast heeft deze wekker ook een alarmfunctie met snooze en kan hij als nachtlampje worden gebruikt. Planes Alarm Clock Projector met Radio Druk op de project knop om de tijd en Disney Cars vliegtuig op het plafond. Deze digitale wekker projecteert de tijd ook op uw plafond.


U hoeft zich niet meer om te draaien om te zien hoe laat het is. De projectie is gemakkelijk uit te schakelen middels het knopje bovenop de wekker. Zet deze klok in huis om altijd op de hoogte te zijn van de actuele weersomstandigheden.


Wekker met plafondprojectie

Uitgerust met een wekker met sluimerfunctie en de tijd kan worden geprojecteerd op een muur of ander groot oppervlak. Dit is echt een hele fijne wekker. Als wekker is er niets is mee. Zelf wel handig met die grote cijfers en het dimbare licht. Bediening is wat onhandig, maar als je eenmaal uit je hoofd weet welke knopjes je moet hebben, gaat het goed.


Als projectieklok is het een waardeloos ding. Het licht is veel te fel en niet dimbaar. Bovendien kan de klok alleen boven of achter zichzelf. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Wekker met plafondprojectie

Vandaag bestel morgen in huis. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Ervaar het gemak van Wehkamp. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. Kies uit 1producten vanaf € 100. Een uniek deel van ons assortiment bestaat uit projectiewekkers. Een wekker met projectie is een alarmklok en projector in één. De tijd wordt namelijk op de muur of het plafond geprojecteerd zodat je ook in het donker kunt zien hoe laat het is.


Digitale wekkers ( wekkers die de tijd aangeven met cijfers) zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, van kleine opklapbare reiswekker, tot grote wekkers met radio die de tijd op de muur kunnen projecteren. Hier vindt u ons steeds groeiende aanbod digitale wekkers. De lichtsterkte neemt geleidelijk toe van -1. De wekker kan met zijn licht een zonsopgang nabootsen. Zo wordt het licht steeds helderder, net als in de natuur.


In de avond kun je de wekker instellen dat hij het tegenovergestelde doet, zodat je met een zonsondergang ook gemakkelijk weer in slaap kunt vallen. Vergelijk het met de overgang van de LP naar de CD (of de VHS naar DVD - analoog naar digitaal dus). Heerlijk om naar te luisteren dus! Zie hier een paar filmpjes met duidelijke uitleg over DAB digitale radio. Momenteel zijn er drie opties beschikbaar als geluid die klinken als standaard melodieën zoals een alarmklok, buzzer en een kraaiende haan.


Het geluid van een wekker of wekkerradio betekent voor velen de start van een nieuwe dag. Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts