woensdag 3 juni 2020

Wagner verfroller

Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs.


Groot aanbod aan verfrollers Vandaag bestel morgen in huis!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? De TurboRoll verfroller kenmerkt zich door eenvoud in gebruik, kwaliteit en scherpe prijs. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Kies voor een eenvoudigere manier om verf te rollen: meng de verf goe plaats het aanzuigsysteem op de verfemmer en ‚tank‘ de verf in het apparaat. Door het indrukken van de Power-Trigger handbeugel wordt de verf in de rol gepompt. Draadloze deurbel Bladblazer veiligheidsbril steekwagen deurbel heteluchtkanonnen soldeerbout.


Met deze verfroller kunt u eenvoudig alle muren en plafonds verven en daarnaast hoeft u ook niet meer uw roller in de verf te dopen.

Dankzij de verftoevoer komt er verf op de roller en kunt u nog sneller uw muren verven! De verfrollers van WAGNER zijn een fijne ontdekking. Mits ze goed bewaard worden natuurlijk. Zo is het belangrijk dat je de verfrollers die je gebruikt voor het verven met verf op waterbasisasis goed uitspoelt.


Verfrollers kun je vaker dan eens gebruiken. Doe de verfroller daarna in een plasic zak zodat de roller minder snel kan uitdrogen en dus later probleemloos weer gebruikt kan worden. Bestel hier verfspullen online.


Erkende Coach en Trainer Opleidingen: gedegen vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling. Met deze roller kunt u bijvoorbeeld plafonds en muren schilderen, die dankzij de gelijkmatige verftoevoer een perfect egaal oppervlak krijgen. Tover uw lievelingskleur met grote halen op de muur.


Een nieuwe innovatie van de firma WAGNER , de sterke elektrische verfroller Powerroll, maakt het mogelijk. De rol heeft een zachte, witte vacht geschikt voor het opnemen van veel verf. Zo kun je zonder geklieder of aflopers te werk gaan.


Het afstrijken van de rol in de verf is ook verleden tijd. Dit is namelijk een verfroller met reservoir zodat je de roller niet meer in de verf hoeft te dopen. Daarnaast wordt de verfroller aangedreven door een krachtige batterij waardoor je iedere primer of muurverf sneller dan ooit tevoren op de muur of het plafond krijgt. De verftoevoer wordt van binnenuit geregeld door een motor op batterijen waardoor in de verf doppen overbodig wordt.


Deze verfrol is geschikt voor gebruik met verven op waterbasis binnenshuis.

Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.


Je werkt er sneller, schoner en gemakkelijker mee dan met gewone rollers. Een paar van de mooie eigenschappen? De airless roller IR 1is speciaal bedoeld om snel en continu te kunnen werken op buitenmuren vooral als er vanwege de nevel niet gespo. Ook kunt u dankzij de steel op alle moeilijke en hoge plaatsen komen. Daarnaast kunt u gemakkelijk het verf in de roller stoppen dankzij zijn verfpomp.


Wagner Airless verfroller IR 100. One Tree Planted is op een missie om het voor iedereen eenvoudig te maken om het klimaat te helpen door bomen te planten. Daarom zijn we partner van One Tree Planted.


Help je mee om een bos te laten groeien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts