dinsdag 23 juni 2020

Xenos stickers tegels

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Kies of upload een ontwerp. Tegelstickers voor badkamer, keuken en toilet. Statisch klevende stickers en stickers met lijmlaag in elk gewenst formaat leverbaar.


Vierkant of rechthoekig, dekkend of transparant, voor wand of vloer, voor binnen of buiten, losse stickers of stickersets. Waterbestendig, dus ook te gebruiken in de douchecabine. Bij de Xenos verkopen ze verschillende soorten tegelstickers. Onder andere met barokprint, delfts blauw en badeendjes. Voor een paar euro heb je bij de Xenos een setje stickers.


Wil je graag tegelstickers van de Xenos hebben? Ga dan even lang bij een vestiging bij jou in de buurt of koop ze online. Met de badkameraccessoires van Xenos maak je jouw dagelijkse badkamerrituelen een stuk georganiseerder én leuker.


We hebben vrolijke spulletjes in ons assortiment die van jouw badkamer een sfeervolle ruimte maken. We hechten veel waarde aan je project! FoLiesen is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, duurzame stickers van folie voor tegels.


Omdat we gespecialiseerd zijn in tegelfolie en dankzij het moderne productieproces kunnen we een breed assortiment met een betrouwbare kwaliteit aanbieden. Bij 101woonstickers kun je kiezen uit alle kleuren van onze kleurenkaart en in elk gewenst formaat. Het moeizame verwijderen van oude tegels is verleden tijd geworden. Eenvoudig aan te brengen op tegels. De tegelstickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat ze precies passen op jouw bestaande tegels.


De muurstickers zijn vochtbestendig en de tegelstickers zijn uitermate geschikt voor de badkamer, het toilet en de keuken. Zo maak je heel eenvoudig iets compleet anders! Plak de tegelstickers over je bestaande tegels en klaar ben je! De stickers hadden een voor die tij zeer moderne uitstraling. Maar de kleefkracht was minimaal waardoor randjes al gauw los gingen zitten en de sticker vervolgens beschadigd raakte.


Vandaag de dag verkopen we nog steeds tegel stickers met de uitstraling van de jaren zestig, de zogenaamde retro of vintage tegelsticker. Daarnaast worden de stickers vaak al binnen dag verzonden. U kunt dus gemakkelijk en goedkoop online bestellen!


Xenos stickers tegels

Op onze website vindt u diverse reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Heeft u nog vragen over een beveiligingssticker? Daardoor zijn deze stickers 1 waterproof en helemaal UV werend. Ze verkleuren dus niet door de zon bijvoorbeeld. En ze kunnen ook in een natte ruimte zoals bijvoorbeeld rondom het bad of zelfs in de douchecabine te plakken.


Waarop plakken onze tegelstickers. Deze tegelstickers plakken dus op tegels. Stickers De schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Maak een mooi motief of mozaïek op de lege tegelwand.


Xenos stickers tegels

Maar er zijn ook allerlei grote afbeeldingen te koop welke je met losse sticker op de wand maakt. De standaard maat van deze losse tegelstickers is 15x15cm. Op verzoek (u kunt een mailtje sturen of contact met ons opnemen) kunnen we deze stickers ook allemaal op andere, afwijkende maten voor u maken. Dan is er dus altijd wel een tegelsticker te maken die over uw bestaande tegels heen te plakken is. Betaalbare decoratie aan uw muur of vloer met waterdichte vinyltegelstickers van topkwaliteit.


Perfect voor huurders, laat geen lijmresten achter. Tegels met een patroon vind ik erg leuk, als ik kon kiezen dan zou ik deze zeker in de keuken plaatsen. Maar met een standaard keuken in een huurhuis gaat dat niet, of toch? Ik kocht tegelstickers waarmee ik het effect van patroon tegels kreeg. Je koopt een set van acht stickers voor €99.


Xenos stickers tegels

Naast onze standaard vormen is het ook mogelijk om te kiezen voor vrije vorm. Deze stickers worden ook wel contourstickers genoemd. De naam zegt het al, stickers die contour gesneden worden in alle denkbare vormen. Je kunt alle tegels beplakken, zolang het maar gladde, vlakke en vetvrije tegels zijn.


Hebben jouw tegels een andere afmeting dan 15xcm? Dan zijn onze stickers voor wastafel, stickers voor doucheschermen en stickers voor spiegels, en bad wandstickers perfect voor het decoreren van uw badkamer. U kunt uw wastafel decoreren met onze wastafel stickers gemakkelijk en zonder enige complicaties. Onze stickers zijn gemakkelijk te plaatsen en laten geen residu achter.


Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze 1winkels of shop online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts