donderdag 4 juni 2020

Vuurvaste coating

Vuurvaste coating

Keramische coating De hittewerende eigenschappen van keramische coating zijn zeer bekend in de automotive industrie. Daarnaast geeft het bescherming tegen corrosie en is het chemicaliƫn bestendig. Het wordt veel om deze reden veel gebruikt in motoronderdelen. ACTRES is een vuurvaste coating met een zeer hoge resistentie tegen slijtage (hoge luchtsnelheden) en diverse vormen van agressieve chemische aantasting. Actres kan worden toegepast op vezelbekledingen, bemetseling en vuurvaste beton.


Als een van de weinige bedrijven in Nederland beschikken wij over een techniek om uw bestaande schoorsteenkanaal te voorzien van een vuurvaste cementlaag. De samenstelling van deze vuurvaste coating zorgt ervoor dat alle scheuren en kieren in het kanaal gedicht worden. Belgische platform met alle informatie over coating.


Wij verbinden uw coating en verf vraag met ervaren coatingspecialisten, fabrikanten en leveranciers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. De voordelen van Coatings.


Kan worden aangebracht over meerdere ( vuurvaste ) materialen, zoals vuurvaste stenen, slabs, (keramische) vezelbekledingen, etc. Snel en gemakkelijk aan te brengen (dag). Op zoek naar hittebestendige verf?


Bestel eenvoudig online op - Openhaardaccessoires. Bekijk het ruime assortiment van GAMMA online of bezoek de bouwmarkt. Totaal leverancier van lakken en coatings voor professioneel gebruik. Lakken en coatings , Non-paint, Logistiek en voorraadbeheer en Training en advies. Voor het herstellen van vuurvaste isolatiebekledingen voor verschillende toepassingen, zoals isolatie van keramische vezels , vuurvaste isolatiestenen en vuurvaste beton , vuurvaste coating van mallen voor het gieten van vloeibaar metaal en glas, het afdichten en isoleren van complexe geometrische vormen en voor de hittebescherming van metalen.


Terwijl de thermische isolatie achter de vuurvaste bemetseling plaats vindt wordt onze deklaag aan de binnenzijde van de oven aangebracht. Daar zorgen de warmte-emissie en reflectie eigenschappen van onze coating voor een bijzonder efficiƫnt gebruik van de toegewezen energie. Het rookkanaal wordt aan de binnenkant voorzien van een speciale vuurvaste coating. Deze speciale laag dicht alle scheuren en kieren waardoor het rookkanaal weer rookgas dicht is.


Groot voordeel is dat de diameter van het huidige rookkanaal behouden blijft zonder dat er gehakt of gebroken hoeft te worden. De wan vloer en dak bestaat dan uit deze hittebestendige stenen. Hoewel gewone bakstenen ook niet brandbaar zijn hebben vuurvaste bakstenen het voordeel dat ze niet barsten bij hoge temperaturen. Wij zijn voortdurend aan het innoveren en onderzoeken om onze technieken te verbeteren. Daardoor zijn wij een toonaangevend bedrijf in de sector.


Vuurvaste coating

Hessels Coating is uw partner voor het behandelen van kleine producten, grote producten, enkele of meerdere producten in vele verschillende RAL-kleuren. Neem contact op voor meer informatie. Hittebestendige verf voor het spuiten van rookkanalen, kachels en haarden. Supersnel geleverd en voordelig geprijsd.


Verbruik: liter om circa M2. Vuurvaste verf (lak) verschillend in prijs. Zo heb je bijvoorbeeld de goedkopere merken zoals Spectrum van de Action en het huismerk van de Gamma. Denk bijvoorbeeld aan motoren, ventilatoren, barbecues, stookgereedschap en kachels. Voor deze oppervlakken gebruik je een hittebestendige verf.


Vuurvaste coating

Deze verf is bestand tegen zeer hoge temperaturen en is daarmee ideaal voor het schilderen van deze ondergronden. Bij Verfwebwinkel bestel je de hittebestendige coatings van Rust-Oleum voordelig online. Voor de wat grotere scheurtjes adviseren wij u onze vuurvaste mortel aan.


Deze mortel word gratis bij de steenoven geleverd. Deze is op waterbasis en dus gemakkelijk op de gewenste dikte te mengen. Spuit dit, als de oven heet is, in de scheur en behandel daarna de oven met de coating. Hierdoor is het voor het zicht weg. Brandwerende Coating voor Hout Rudolf Hensel.


De brandwerende coating voor hout van Rudolf-Hensel is een dunne, bij brand opschuimende coating , die het onderliggende hout beschermt tegen inbranding. Ook is het mogelijk om het hout zo te bewerken dat het hout moeilijk brandbaar gemaakt kan worden. Granita is een vuurvaste ijzermastic, gegarandeerd zonder asbest.


Granita kan gebruikt worden voor het opbouwen of herstellen van gietijzeren metalen delen die aan vuur worden blootgestel hetzij opbouwen herstellen en voegen van de vuurvaste muur van een kachel, open haar barbecue kolen, houtoven of bakkersoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts