woensdag 17 juni 2020

Zeilringen

Voor de doe-het-zelver, die zeilringen zelf wil bevestigen. VIDEO: klik hier voor onze video hoe je onze zeilringen in ieder willekeurig doek slaat. De zeilringen hebben een diameter van 10mm.


Zo is touw of koord er gemakkelijk doorheen te halen. Door materialen, zoals afdekzeil, te bevestigen met behulp van zeilringen voorkomt u dat het materiaal uitscheurt. U brengt de zeilringen van GAMMA aan met behulp van de bijbehorende stalen inslaghulp. Deze zit bij de set met zeilringen inbegrepen. Kunnen niet roesten of oxideren (Koper en Zilver kleur) koper-vernikkelt.


Metalen zeilringen verkopen wij in afmetingen (gatmaat 25mm, 40mm en 65mm) en in verschillende kleuren. Deze zeilringen zijn zonder speciaal gereedschap niet zelf in uw gordijnen te zetten. U heeft daarvoor een zeilringenmachine OF een doorslag en een stempel nodig.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Hier vindt u ons assortiment aan zeilringen (zeilkousen) en tourniquets. Dit zijn allemaal doe het zelf setjes, zodat u geen duur gereedschap hoeft aan te schaffen. Een complete set met messing zeilringen. Te bevestigen in tenten, tarpen, lederwaren, katoen etc.


Zelf zeilringen in zeildoek of tentdoek slaan. Tevens scherpe aanbiedingen voor zeilogen. Te gebruiken om gaten af te werken van onder ander stof, leer, zeil ed. In de kleuren zilverkleur, goudkleur, zwart en.


Een handige manier voor de montage van een spandoek of een zeil is door gebruik te maken van zeilringen. Welke soorten zeilringen zijn er. En natuurlijk zijn er ook meerdere fabrikanten. Over het algemeen kiezen de meeste mensen voor messing ringen.


Daarnaast zijn ze sterk genoeg voor de meeste toepassingen. Groothandel in nestels en zeilringen. Koop eenvoudig en snel uw nestels en zeilringen bij Fourniturengroothandel.


Wij voeren geen naai- of herstelwerk uit! ZEILRINGEN 25MM INCLUSIEF INSLAAN. Zeilringen 25mm inclusief inslaan. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Voor het inslaan van zeilringen wordt een meerprijs berekend. Bij kamerhoge stoffen € 1per meter, bij breedtestoffen € 2per baan. Deze toeslag wordt apart vermeld in de berekening van uw gordijn.


Zeilringen

Boven de roede zit er bij zeilringen een hoofdje. Deze hoogte is de hoogte van de ring en wat extra stof, in totaal 5cm. Gebruik : Plaatst u beide delen aan een zijde van het kleed – Knijp de twee onderdelen samen – Sla licht met hamer om te vergrendelen.


Ideaal voor de doe het zelver, roesten dus niet, zijn UV bestendig en door het grote drukoppervlak zitten deze muurvast. Kunststof klik zeilringen – en 20mm. Om uw spandoek of zeil een perfecte afwerking en uitstraling te geven leveren wij onder andere trapezekoor spanners, spanrubbers, d-ringen, vlaggenband en zeilringen.


Zeilringen

Om de zeilringen te bevestigen leveren wij ook een handpers met stempelset. Deze stempelsets zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Met de zeilringen van TEVU bevestig je afdekzeilen op een simpele en stevige manier. Door schuifzeilen te bevestigen met behulp van zeilringen voorkom je dat het materiaal uitscheurt.


Bestel hier eventueel eerst voorbeelden van ringen om de juiste kleur te bepalen, deze kunt u bij uw bestelling van het inslaan weer retourneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts