donderdag 17 september 2020

Wekkerradio philips aj3400

Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bekijk de nieuwe collectie van Philips online bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig?


Maak bij ons altijd de juiste keuze voor je nieuwe Philips wekkerradio.

U hoeft alleen maar het alarm in te stellen op uw Philips -klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kunt u kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt uw Philips -klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd. De wekker werkt op netstroom. Om zelfs bij stroomuitval nooit te laat te komen werkt het product als backup op batterijen.


Verder zijn er diverse handige functionaliteiten aanwezig. Zo is er een dubbel alarm, een sleeptimer, een snoozeknop en een digitale FM-tuner. Deze wekkerradio van Philips is typisch een voorbeeld van een product waarbij men alle vormen van gebruiksgemak overboord heeft gegooid.

De manier waarop men door de instellingen van dit apparaat moet gaan is een ware odyssee. Online of in één van onze winkels. Vergelijk alle prijzen vanaf € 297.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Ben helemaal eens met de voorafgaande opmerkingen. Het is een waardeloze beschrijving. Inderdaad je kan beter een andere wekkerradio aanschaffen, maar dan geen Philips.


Ik moet dit dus elke dag stiller zetten. Stel het alarm op de Philips -klokradio eenvoudig in om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Je kan twee alarmtijden instellen, één voor jezelf en één voor je partner. Je kunt nu ook zonder account een prijsalert instellen.


Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres. Het geluid en het gebruiksgemak van deze Philips -klokradio is ongekend. FM digitaal afstemmen zorgt voor een kristalhelder radiogeluid en op het grote scherm zie je in een oogwenk hoe laat het is. De geïntegreerde back-upbatterij zorgt ervoor dat je ook na een stroomstoring op tijd wordt gewekt.


Als alarm kies je tussen de traditionele zoemer en jouw favoriete radiozenders.

Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op. Zo wordt je wakker met je favoriete radiozender met uitstekend geluid. Het principe van een wekkerradio is eenvoudig: je stelt de tijd en de wektijd in.


Je kunt ervoor kiezen dat de radio meteen begint te spelen of voor een beeper. Meestal zit er wel een snoozefunctie op en uiteraard een schermpje waarop je ook in het donker de tijd kunt aflezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts