vrijdag 4 september 2020

Xenos rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Geef een andere sfeer aan je huiskamer.


Xenos rolgordijn

Wat dacht je van een warme kleur in de winter en een fris kleurtje in de zomer. Ook voor een mooie vitrage kijk je natuurlijk in onze webshop. Of kijk eens naar onze rolgordijnen.


Zeker de bamboe varianten zijn favoriet! Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur. Deze bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: naturel en donkerbruin. Je kunt het gordijn gemakkelijk omhoog en naar beneden doen met behulp van het koord.


Xenos rolgordijn

Het gordijn is eenvoudig op te hangen in het venster met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Het rolgordijn is gemaakt van naturelkleurige bamboe. Bij Xenos hebben we diverse horgordijnen in het assortiment.


Kies jij voor een bamboe variant, of wil je er een die gemaakt is van PVC? Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren. Kies een variant die past bij jouw smaak en interieur. Ze zijn allemaal gemakkelijk op te hangen. Op zoek naar gewone gordijnen of rolgordijnen ? Dit GAMMA rolgordijn is wit van kleur (code 833) en lichtdoorlatend.


De lichtdoorlatende stof zorgt voor een natuurlijke lichtinval. Onze bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echt bamboe. Dit geeft de rolgordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Met het rolgordijn kun je zelf bepalen hoe veel licht je wil binnenlaten in de kamer.


Je bamboe rolgordijn bestel je veilig en snel in onze webshop! Wil je je bamboe rolgordijn direct in huis hebben? Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Xenos rolgordijn

Bamboe rolgordijnen zijn geschikt als raamdecoratie voor zowel binnen als buiten maar kunnen ook als vloerklee wand- of plafondbekleding, zonwering, decoratie, etc. De verduisterende stof maakt het gordijn bij uitstek geschikt voor. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ons prachtige assortiment bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echte bamboe en van de allerhoogste kwaliteit. Deze stevige rolgordijnen bieden een prachtige, natuurlijke uitstraling waarmee ze voor enorm veel sfeer zorgen.


U kunt de bamboe gordijnen met vrijwel alles combineren. Met dit bamboe rolgordijn natuur creëer je een mooie, natuurlijke sfeer in huis. De echte bamboescheuten zijn met touwtjes aan elkaar gevlochten en rollen erg soepel op. Zo kun je het gordijn altijd passend maken. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnekomt.


Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze. Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts