donderdag 10 september 2020

Wereldkaart schoolkaart

Bestel al een schoolkaart v. De welbekende schoolkaarten van vroeger, onmisbaar in het klaslokaal. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Schoolplaat met wereldkaart.

Een schoolplaat wereldkaart zal schitterend staan binnen elk interieur. Geen saaie wereldkaarten meer, want we hebben een artistiek aanbod voor je. Het omvat geometrische kaarten, vingerafdrukkaarten, geschilderde kaarten en meer. Een mooie creatieve schoolplaat zal ook helpen studenten meer te leren over topografie. Elk klaslokaal is verschillen en daar hoort ook een bijpassende wereldkaart bij.


We kunnen deze volledig in de kleuren van elke school vormgeven. De krachtige kleuren zorgen voor een sterke verbeelding. Onze range schoolkaarten beslaat zowel de provinciekaarten als de wereldkaarten en alles wat er tussenin zit.

Van Nederland en Belgiƫ zijn staatkundige en natuurkundige kaarten beschikbaar. Herinner je je nog die oude landkaarten van op de basisschool? Deze oude wereldkaart geeft je interieur een vleugje nostalgie.


Het is een exclusieve reproductie van “The World” van de Amerikaanse kaartenmaker Bacon en stelt de wereld voor aan het begin van de 20ste eeuw. De print op doek is van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt. Staatkundige wereldkaart uitgevoerd in de Nederlandse taal. Authentieke oude schoolkaarten en schoolplaten te koop of gewoon te bewonderen. Opgesplitst per thema: wereldkaarten , Europese landen, dierenprenten, afbeeldingen van het menselijk lichaam, geschiedkundige kaarten.


Een wereldkaart aan de muur geeft je wooninterieur direct een andere uitstraling. Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen.


Zeer duidelijke kaart van Europa met alle landen, hoofdsteden, grotere steden, grotere wateren en rivieren. Verkoop van goedkope tweedehands boeken en vintage schoolkaarten. De kaart is zeer geschikt voor gebruik in scholen door de. Inkoop van partijen antieke boeken en schoolkaarten.


Onze wereldkaarten zijn meestal mat geplastificeerd.

Dan zijn ze sterk, afwasbaar en kleurvast. De wereldkaarten zijn bijna altijd met ophangsysteem. Kijk in de afdeling wereldkaart op magneetbord of wereldkaart op prikbord als u een wereldkaart wenst die is ingelijst en als u er met magneetjes of vlaggetjes uw bestemmingen op wilt markeren.


Onze baklijsten maken jouw wereldkaart helemaal af. Wandkaarten met ophangsysteem, op prikbord en op magneetbor wereldkaarten en continentkaarten. De Wereldkaart -winkel in Den Haag.


We schuimden archieven en bibliotheken af om andere interessante historische illustraties en documenten te vinden, die hetzelfde gevoel opriepen. Een selectie van deze ontdekkingen willen we met jullie delen. We hebben deze schoolkaarten geressorteerd en met de grootse zorg nieuwe handgemaakte, kwalitatieve reproducties van gemaakt. Oude geschiedkundige schoolkaarten. Deze exclusieve wereldkaart reproductie stelt de wereld voor aan het begin van de 20ste eeuw.


Een canvas wereldkaart wordt ook wel een schilderij wereldkaart genoemd. Als je deze term dus nog eens voorbij ziet komen op onze website, hoef je niet in paniek te raken. Een webshop die je wel meer dan UNIEKE wereldkaarten , maar ook een uitgebreid assortiment landkaarten en stadskaarten te koop aanbiedt: Wereldkaarten.


Je hoeft alleen maar een keuze te maken uit ons grote assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts