maandag 21 september 2020

Yepp kleuren

Koop nu een Yepp fietsstoeltje bij Hollandbikeshop, snelle levering! Bekijk ons volledige aanbod online. Door het gebruik van nieuwe materialen en een eigentijdse vormgeving staat de wereld van de fietszitjesop zijn kop!


GMG YEPP Maxi Junior fietszitjes zijn compact, gebruiksvriendelijk en dus snel te bevestigen. Uiteraard voldoen de GMG YEPP fiets zitjes aan de hoogste veiligheidsnormen van TNO. Fietsstoeltjes tegen lage prijzen. Daarnaast zijn er vele accessoires te koop zoals losse voet steunen en de zogeheten easy fit drager montage beugels.


Een uniek voordeel van het zachte Yepp materiaal is waterafstotend. Met de 5-puntsgordel met kindveilige sluiting en de superzachte schouderbandjes zit je kindje altijd goed vast. En met accessoires zoals het windscherm, de slaaprol en het Yepp -ABC maak je de rit nog comfortabeler en leuker. U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent online winkelen voor uw fietsstoeltjes. Wij zijn 3dagen in het jaar, dagen per week en uur per dag geopend.


Yepp onderdelen en accessoires bestaan uit handige artikelen wat het fietsen met de kleine nog aantrekkelijker maakt. Ter aanvulling of ter vervanging. Het zitje van Yepp bevalt ons zeer goed.


In eerste instantie het zitje even op de bank neergezet. Dit zodat de kleine er alvast even in kon zitten om te wennen. Ook was dit handig om alvast die riempjes goed af te stellen.


Yepp kleuren

Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft veel ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van kinderen. Sinds de jaren produceerden ze al meer dannbsp;miljoen voor- en achterzitjes in allerlei uitvoeringen. Op zoek naar Yepp Fietstoeltjes? Bestel hier fietsstoeltjes online.


Wij hebben de complete collectie voor je geselecteerd tegen de beste aanbiedingen. Yepp Upp 3-poot De Yepp Upp is een uniek accessoire waarmee je je Yepp Mini fietskinderzitje in een handomdraai als bijzet-kinderstoel kunt gebruiken. Het gebruik van de Yepp Upp maakt de Yepp Mini multifunctioneel.


Yepp kleuren

De Yepp Mini kun je in één klik bevestigen op de Yepp Upp. Neem de Yepp Upp mee naar opa en oma of voor een stop onderweg. Innovatieve accessoires complementeren onze Yepp familie. Yepp Nexxt maxi achterzitje, diverse kleuren € 995.


Slaaprol Yepp Nijntje Dit is een slaaprol voor bij het kinderstoeltje Yepp Mini. Deze slaaprol kunt u gemakkelijk boven op het stuurtje schuiven. Zo heeft uw kindje meer comfort en kan hij ook even een slaapje doen tijdens het fietsen. Veilig en Stoer alles wat je wil in een fietsstoeltje. Wij hebben gekozen voor de gele variant, omdat die mooi past bij onze fiets en het is een lekker vrolijke en zomerse kleur.


Yepp kleuren

Het voorzitje van Yepp in de kleur bruin. Koop en verkoop fietsstoeltje yepp eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet.


Een leuke nieuwe kleur van yepp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts