woensdag 9 september 2020

Wereldkaart hout muur

Wereldkaarten van Labelwood nu op voorraad bij V-Nix. Gratis snelle Verzending vanaf €50. Al meer dan jaar bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding en persoonlijke service.


Altijd een perfecte maaltijd. Met Sous Vide Apparatuur van V-Nix.

DJI Phantom, DJI Mavic Pro en meer. Stabilizer voor je Camera of Drone. Vind wereldkaart muur het nu op Kensaq. Nederlan Europa en de wereld.


Het leuke van een wereldkaart is dat het mensen van over de hele wereld aanspreekt. Daarom een perfect item om in vrijwel elk type interieur op te nemen. Zeker wanneer de wereldkaart is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout.


Hierdoor past het geheel niet alleen in praktisch elk vertrek, maar dient deze tevens als upgrade voor uw interieur.

Een wereldkaart aan de muur is een van de laatste woontrends. Deze houten wereldkaart van hoge kwaliteit is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en twee formaten. Het is een prachtige, luxe wereldkaart op hout voor aan de muur , in groot formaat en mooi afgewerkt.


Op de wereldkaart van hout zijn bovendien de landgrenzen ingegraveerd. Verder kunt u kiezen voor ingegraveerde landsgrenzen en voor een metalen tussenlaag. Met een houten wereldkaart creeër je een landelijke en warme sfeer in huis. Een sfeervolle opvulling voor dat ene lege plekje aan de muur.


De meest gekozen plek is boven de comfortabele bank. De wereldkaart wordt dan niet alleen gebruikt als reisdagboek, maar ook als woonaccessoire. Onze opties voor een wereldkaart hout muur. Wij bieden standaard twee houtsoorten aan, waar je de gekozen wereldkaart van hout muur op kunt laten printen. Allereerst kun je kiezen voor vurenhout.


Natuurlijk krijg je er ook een instructie bij, dus het zal iedereen lukken om de kaart te plaatsen. Mocht je de delen rechtstreeks op de muur willen bevestigen, dan kan dat natuurlijk ook. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Voor 23:besteld morgen thuis.

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Profiteer van deze aanbieding! Koop nu en bespaar geld vandaag. Houten wereldkaarten geproduceerd uit prachtige houtsoorten.


TIP) Eenvoudige magnetische bevestiging. Ingegraveerde landgrenzen. De beste upgrade voor elke ruimte. Hoentjen Creatie Dutch wood design heeft liefde voor hout. De nieuwste eyecatcher in ons assortiment is de houten wereldkaart die u misschien al wel voorbij heeft zien komen bij onder andere VT Wonen.


Door de dikte van slechts mm kunnen de letters niet zelfstandig staan. Ze kunnen leunend neergezet worden, er kunnen ook kleefpads gebruikt worden om ze aan de muur te bevestigen. Het hout kan in verschillende richtingen worden gesneden waardoor er een verschil ontstaat in losse onderdelen. Dit is helaas niet te voorkomen.


Deze prachtige noten wereldkaart is een donkerbruine variant in onze selectie. De aangebrachte olie zorgt ervoor dat de houtnerf nog meer tot zijn recht komt. Met het bijgeleverde magneetsysteem, hangt de wereldkaart een centimeter van de muur. Eindelijk, ik heb een wereldkaart aan de muur ! Maar ik vind de kleuren vaak ontzettend schreeuwerig en dat past niet op de plek waar ik hem graag aan de muur wilde. De houten wereldkaart heeft een dikte van mm, waardoor een mooie slagschaduw op de muur wordt gecreëerd.


Een eye catcher in ieder interieur! De houtsoort is geschikt voor zowel donkere als lichte muren. Deze wereldkaart is dus uitermate geschikt voor iedereen die liever geen echt hout aan de muur wilt, maar wel dezelfde uitstraling wilt in het interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts