dinsdag 28 januari 2014

Alabastine muurverf 2 in 1

Op een werkdag vóór 17:00u Besteld? Dan wordt het morgen nog bezorgd! Alabastine muurverf op Vergelijk. Muurverf nu al vanaf €1online.


Het kan zijn dat het blik wat ouder was en daar door ingedikt was maar dat kan ik zo niet beoordelen, vandaar dat u het rendement niet haalde.

De schimmelbestendigheid van de Badkamer en Keukenverf zal wel verdwijnen door deze laag latex. Zo gebruikt u de verf voor badkamer en keuken optimaal: De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Zeer goede dekking en sneldrogen voorbehandeling en muurverf in , schimmelwerend en voorkomt jarenlang zwarte aanslag. Toepassing in badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes binnenshuis.


Deze helder witte zijdeglans muurverf dekt in één laag. Daarnaast kan je met een universele kleurpasta zelf de verf makkelijk op kleur brengen. Zo heb je altijd de kleur die je zelf wilt.

Met een universele kleurpasta kunt u deze verf makkelijk op kleur brengen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze verf is daarmee ideaal voor het renoveren van oude muren en plafonds.


Denk bijvoorbeeld aan nicotine vlekken, roet vlekken, lekkage vlekken en andere lastige vlekken. Dat zorgt ervoor dat de ruimte waar deze vlekken ontstaan zijn er toch fris uitziet. Deze speciale 2inmuurverf is een voorstrijk en muurverf in 1. Deze schimmelbestendige muurverf dekt in laag en is bovendien afwasbaar.


Zoek je speciale muurverf voor de badkamer of (bij)keuken? Plekken die vaak iets vochtiger zijn en daardoor meer last hebben van schimmel. Het is een helderwitte muurverf die maximale dekking biedt. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je de tweede laag na uur aanbrengen. De verf is helder wit van kleur en dekt in laag.


De inhoudsmaat is liter. Deze muurverf bestrijdt en voorkomt vochtdoorslag en vochtplekken op buiten- en binnenmuren. Het product is te gebruiken op steen, beton, stuc- en pleisterwerk (op cement basis).


Alhoewel laag genoeg is, zorgen lagen voor het.

Je hoeft niet voor te behandelen, maar kunt meteen aan de slag. Deze nicotineverg isoleert blijvend onder andere nicotine-, roet-en lekkagevlekken. Uitstekende hechting op hout, steen, gipsplaten, cement en sierpleister. Doorgaans is laag dekkend. Voorbehandeling en muurverf in 1. Schimmelwerend en voorkomt jarenlang zwarte aanslag.


Geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes binnenshuis. Mocht er schimmel aanwezig zijn, dient deze eerst te worden verwijderd met een schimmelvreter! Bestel je Binnenmuurverf bij Werken met Merken.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts