donderdag 23 januari 2014

Janneke brinkman borden

Vandaag besteld = morgen thuis! Ontdek ons unieke assortiment borden. Maak van jouw huis jouw thuis. Wegter samen met Janneke een aantal zeer succesvolle collecties servies op de markt gebracht.


Janneke brinkman borden

De decors van het servies zijn met de grootste precisie door Janneke samengesteld en het thema fruit staat centraal. Gratis verzending vanaf € 40. Janneke brinkman kopje mokken diner ontbijt salade soep bord.


Mooi servies bestaande uit diepe borden , platte borden , ontbijt borden , soepkommen met schotels, petit four. Als biologe en kunstenares weet zij haar passie voor de natuur kleurig en gedetailleerd vast te leggen in botanische tekeningen. Janneke Brinkman -Salentijn geeft vorm aan prachtige en natuurgetrouwe tekeningen van bloemen en planten. Het bord is gemaakt van porselein en is magnetron en vaatwasmachinebestendig.


Janneke brinkman borden

De borden zijn los verpakt. Niet in geschenkverpakking. Oftewel borden met bloemetjes en vlinders er op. Een gevoel van hebberigheid maakte zich van mij meester.


En ik begon onbesuisd borden te stapelen om in mijn mandje te doen. Spaar het complete servies? Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Een eenvoudig ontbijt op een werkdag of een relaxte lunch aan tafel, dit bord is voor elk eetmoment geschikt.


Janneke geeft vorm aan prachtige en natuurgetrouwe tekeningen van bloemen en planten. Vanuit haar atelier maakt zij de seizoenswisselingen heel bewust mee. Bijna Pasen, tijd om de tafel weer eens mooi te dekken. Nu komt de Leidse kunstenares met een opvolger: het vlinderservies.


De set bestaat uit 2… Meer. Bekijk meer ideeën over Servies, Rozen decoratie en Artwork. This ready to hang, gallery-wrapped art piece features red.


Mepal Diep Bord Bloom Pebble WhiteDe Mepal borden van de collectie Bloom zijn te mooi om alleen binnen te gebruiken. Het diepe bord staat stijlvol op iedere tafel, daarnaast is het bord licht van gewicht en uitstekend stapelbaar. Het bord kan tegen het stootje, daarom neem je hem moeiteloos mee. De stijlvolle matte finish zorgt niet alleen voor. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice.


De beste tweedehands janneke brinkman servies resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Laat je mooie servies niet alleen in de kast staan maar gebruik het elke dag. Vijf borden samen € 150.


Je haalt de natuur naar binnen door het prachtige vlinder dessin en je denkt terug aan mooie zomeravonden. Dit bord is een pronkstuk op je gedekte tafel. Vergelijk meer Servies aanbiedingen op Beste.


Tevens petit four schaaltjes en gebaksbordjes. Allemaal nieuw in de verpakking. Je kunt zowel op delen als op het gehele servies bieden. Doe een redelijk bo anders moet ik het toch weer verwijderen. Uitgevoerd in de kleur wit met groene bies en kleurrijke afbeeldingen van vlinders, bloemen, groenten en fruit.


Janneke brinkman borden

Het decor is met de grootste precisie door Janneke samengesteld en het thema fruit en bloemen staan centraal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts