woensdag 22 januari 2014

Tikkers horloge verkooppunten

Dames, heren en kinder horloges. De beste prijzen horloges. Ruim assortiment horloges. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke.


De Keizer Media is Nederlands distribiteur van Tikkers kinderhorloges. Voor het bekijken van onze collectie of bij eventuele interesse voor verkooppunt kunt u op onderstaande website terecht.

Bezoek de website: Tikkers - horloges. De Tikkers Kids kinderhorloges werken met een Miyota quartz uurwerk, zijn spatwaterdicht en kunnen dus tegen handen wassen en een spatje water, maar zijn niet geschikt om mee te douchen of zwemmen. Houd daar dus rekening mee en leer je kind zijn of haar horloge op tijd af te doen of te beschermen tijdens een flinke regenbui. Geweldige aanbiedingen voor horloges van meer dan merken.


GRATIS bijgehouden levering, dagen rendement en garantie. Officiële Britse retailer. Masters In Time is officieel verkooppunt van Tikkers kids horloges , Masters In Time verkoopt daarom uitsluitend originele Tikkers kids horloges , met volledige garantie van het horlogemerk zelf.


Alle Tikkers kids horloges op Masters In Time worden verzonden uit eigen voorraad.

Je bestelde horloge wordt op werkdagen verzonden. Wil je meer te weten komen over horloges ? De kunststof horloges met een (rekbare, dus veiligere) silicone rubberen band hebben het design dat op dit moment mega populair is. Tikkers horloges zijn dè rage op het gebied van kinderhorloges, overgewaaid uit Engeland.


In onze Top-kinderhorloges zie je welke modellen op dit moment het populairst zijn! Horloges van bekende merken voor kinderen. Een horloge kopen doet u daarom gemakkelijk en veilig in onze online winkel. Meer dan bekende merken polshorloges. Wij verkopen als officieel verkooppunt meer dan horlogemerken uit eigen voorraad.


De hele collectie van Tikkers bestaat uit ruim modellen om uit te kiezen, onderverdeeld in ‘Kids’ (kastmaat mm met een kortere band) en ‘Teens’ (kastmaat mm met normale band). Zie voor meer informatie en verkooppunten Tikkers - horloges. Nieuw in nieuwe Laagste prijs Lage prijs hoogste Prijs Hoge prijs. Vind je Skagen verkooppunt ! Diesel, Fossil en Festina. Veel bekende horlogemerken hebben een speciale lijn voor kinderen in dezelfde stijl als de volwassen horloges.


Zelfs bandjes voor oudere horloges die niet meer in productie zijn! Zo kan je weer vooruit met het horloge waar je aan gehecht bent. Onze horlogemakers helpen je graag om het bandje te verwisselen.

Prisma is een Nederlands horlogemerk. Sinds de start van het merk bijna jaar geleden, zijn dit de fundamentele kernwaarden. Onze passie is diep geworteld in de Nederlandse cultuur. Ontdek onze verfijnde collecties zelf. Innovatief, eerlijk en betrouwbaar.


Een lief wit kinderhorloge in prinsessen thema, van het populaire merk Tikkers. De toverstaf en spiegel zijn op de wijzerplaat gezet zodat er een 3D effect ontstaat. Dat maakt dit horloge extra origineel.


Het horloge is millimeter breed en biedt veel draagcomfort door de band van soepel siliconen materiaal. Wat mooi, dit felgele horloge van het nieuwe merk Tikkers. Daarnaast zijn de horloges uit de Ice-Sili, Ice-White, Ice-Sunshine en Ice-Glow collecties in de maat Small (millimeter) buitengewoon goed geschikt voor kinderen die al kunnen klok kijken (vanaf jaar) en voor tieners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts