woensdag 15 januari 2014

Vintage stoffen

Vintage stoffen

De grootste stoffenwinkel van Nederland. Ruim aanbod stoffen van de hoogste kwaliteit bij Textielstad. Gratis stofstalen service! Voor dames, heren en kinderen. Design van gerenommeerde merken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. SugarSugar verkoopt originele vintage stoffen , gordijnen en lakens met de leukste patronen en kleuren online. Bekijk alle stoffen achter elkaar, per designer, per materiaal of per print.


Met de vintage stoffen van Jan Sikkes maak je de mooiste creaties, van unieke retro kleding tot de leukste accessoires. Je kan zelfs je meubels bekleden met onze vintage stoffen ! Ga terug naar de jaren 5 6 en met onze vintage stoffen en geef er een moderne draai aan. Onze vintage - en retro stoffen geven je outfit extra karakter! Vintage afbeeldingen op stof , de leukste lapjes stof online.


Vintage stoffen

Originele vintage retro stof stoffen gordijnstof Swiet. Prijs per meter, katoen originele stoffen uit vervlogen jaren, allemaal nog op de rol, nooit gebruikt. Retro kussens, tassen en portemonnees. Leuke en unieke retro accessoires voor groot én klein. En kijk ook bij de originele jaren ’stoffen , echt vintage en nog ongebruikt op de rol.


Zo maak jij het gezellig in huis, je vintage caravan en onderweg. Plof lekker op de bank met heerlijke kussens, handgemaakt van deze vintage stoffen. Bij ons vind je alle stoffen voor deco in de categorie decoratiestoffen.


Hieronder vind je meerdere categoriën die jou erbij helpen de juiste stoffen te vinden. Ben je op zoek naar een mooie stof voor het opnieuw bekleden van een fauteuil? Dan ontdek je passende stoffen in de categorie meubelstoffen. Hippe kinderkleding, dameskleding, accessoires, stoffen , fournituren en een eindeloos aanbod aan vintage knopen! Bambiblauw Webwinkel met toffe stoffen , prachtige patronen, leuke lintjes, knopen en nog veel meer.


Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen , fournituren, accessoires en patronen. In onze webwinkel bieden wij de nieuwste goedkope retro- stoffen online aan. Wij verkopen goedkope en toch mooie retro- stoffen van goede kwaliteit in onze webwinkel, waar service en meedenken met onze klant hoog in het vaandel staat. Bekijk het bord vintage stoffen van djongeneelen op Pinterest.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bekijk meer ideeën over Vintage stoffen , Stoffen en Vintage. Ook fantastische stoffen met mooie retro bloemen, groot en klein, ook weer met die prachtige seventies kleuren. Met deze unieke vintage stof ga je toch echt even terug in de tijd en krijg je het seventies gevoel! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Bestel Velours Stoffen Vintage online bij de echte stoffeerder. Groot assortiment Velours Stoffen Vintage. Je zoektocht voor Jaren Vintage stof is voorbij! Blader door ons geweldige aanbod van stijlen, patronen en designs voor je handwerk en quilt projecten. Een geweven stof met een enigszins grovere structuur.


Ditmaal is de stof geweven in een leuk retro dessin. Door het gebruik van de diverse garens die bij deze stof zijn gebruikt heeft deze stof een leuke uitstraling. In combinatie met de andere stoffen in deze serie zult u versteld staan van het eindresultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts