woensdag 29 januari 2014

Sieradenzakje

Op de sieraden pagina vind u verschillende organza zakjes, tasjes, sieradenzakjes in verschillende kleuren (zwart, zilver, wit, etc) en maten. Sieradenzakje Limegroen XS. Draagtasjes en sieradenzakjes, allemaal 1 vrij van oxidatie.


Voeg een vleugje luxe toe aan uw sieradenverpakkingen door ze mee te geven in een stevige papieren draagtas met koordje, of juist een zacht sieradenzakje in satijn, organza, suède, linnen, etc. Zet de standaard neer in je kledingkast, op je make-up tafel of bij een spiegel om je sieraden op te bergen. De nieuwste trend in modellenland : de choker.


Online shoppen bij het Kleine beursje, dat kan uur per dag, dagen in de week. Bijna dagelijks zijn wij op zoek naar leuke, grappige, originele, verrassende en. Dit sieradenzakje is gemaakt van 1 katoen. Door je sieraden hierin te bewaren blijven ze langer mooi omdat ze niet in aanraking komen met direct licht of vocht.


Daarnaast is het ideaal om een sieraad cadeau te doen met dit zakje! Alle sieraden worden verstuurd in een organza sieradenzakje. Hierdoor is het ook leuk om een sieraad cadeau te geven.


Dan verzenden wij je bestelling vandaag nog! De verzending is niet alleen in Nederland gratis maar ook in de rest van Europa en daarbuiten. Ga verder met winkelen Bekijk. Kies uit satijn, organza, suède, linnen, velours, papier of kunstleer.


Sieradenzakje

Luxe sieradenzakjes van satijn. Uit voorraad leverbaar met werkdag. De papieren zakjes zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld voor bijouterie als sieradenzakje om kleine oorbellen, ringen, kettinkjes of armbandjes in mee te geven.


Maar ook foto’s, kleine souvenirs en accessoires kunnen ingepakt worden in een papieren cadeauzakje. Onze papieren zakjes worden vaak als sieradenzakje gebruikt. In onze webshop vindt u ons assortiment sieradenzakjes in allerlei kleuren. Op zoek naar stijlvolle chique oorbellen?


Sieradenzakje

Deze prachtige Chic by Lirette oorhangers met waterdruppelvorm hebben de textuur van bergkristal. Groothandel Jute Cadeauzakjes. We hebben een groot aantal Jute cadeauzakjes voor u op voorraad in verschillende kleuren. Deze jutezakjes zijn gevoerd met een. Aanmelden voor nieuwsbrief.


Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe producten en nieuwtjes. Verpak je zelfgemaakte of kant-en-klare sieraden met een mooi sieradenkaartje in een organza sieradenzakje. Zo wordt het extra leuk om te geven én om te krijgen!


De kaartjes voor sieraden worden ontworpen door onze grafische afdeling, wat ze uniek maakt. Presenteer je sieraden tot slot in een bijpassend display voor de mooiste presentatie. Wil je een sieradenzakje met een paganistisch symbool? Ga je toch voor de Oosterse look? Denk aan onze mooie en kleurrijke brokaattasjes met Lotus dessin en zakjes van zijde of katoen.


Kies dan voor Tibetaanse of Chinese motieven. Verpakkingsmateriaal en sieraadzakjes groothandel Velvet sieradenzakje Antique pink online kopen bij kralengroothandel Kralen. Scherpe prijs, snelle levering! Verder had de verdachte nog een sieradenzakje van een uitvaartcentrum bij zich, dat krijg je als nabestaande mee met de juwelen van de overledene. Universele maat (verstelbaar) 8cm Diameter glas Echte paardenbloem Verstelbaar koord Handgemaakt Verzendkosten: Gratis!


Dagen zorgeloos ruilen Doe een wens en. Dit deels linnen, deels katoen en deels polyester zakje is een echte allemansvriend. Het trekkoord heeft een knoopje aan het eind. Hello kitty 9zilveren oorbellen 1 nieuw metalen type: 9zilver maat van 1. Cm bezorgd in een sieradenzakje.


Nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts