zondag 26 januari 2014

Mama tasse

Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Ruime keus uit meer dan 75. Een goede verzorgingstas is een absolute must voor de verzorgingsspulletjes van jouw kindje. Praktisch is natuurlijk je eerste eis, maar het oog wilt ook wat!


In deze categorie vind je praktische én leuke trendy tassen voor alle benodigdheden van jouw kindje! Koop je volgende hippe gepersonaliseerde Mama tas op Zazzle. Bekijk onze messenger bags, draagtassen en meer!


Personaliseer en bestel vandaag nog!

Ieder seizoen komen er weer nieuwe modellen, kleuren en trends tevoorschijn. Dat zijn er dan zo veel dat het soms moeilijk bij te houden is! De vilten tassen zijn allemaal gemaakt van stevig vilt en volledig naar wens te maken. De tassen worden door mij bedrukt met flock in combinatie met standaard bedrukking.


In tegenstelling tot veel andere webshops bied ik deze luxere afwerking standaard aan bij deze tassen. Tiny Dutch verkoopt hippe baby en peuterkleding. Daarnaast verkopen wij sieraden, leuke accessoires, jasjes en mama shirts.


De meeste kleding is handmade en met de hand bedrukt, je koopt dus een verantwoord product van goede kwaliteit. De allerleukste winkel in Voorburg heeft alles waar jij en je kind heel blij van worden. Meubels, accessoires, speelgoe lifestyle, kleding en cadeautjes voor alle.


Vergelijk het ruime assortiment babyspullen voor goedkope aanbiedingen Bestel de beste merken voor de laagste prijzen bij online babywinkels. Hier vind je alle Mixmamas tassen die gemaakt zijn van tafelzeil bij elkaar. Update je garderobe met nieuwe items bij hm.


Ik kan mij nog goed herinneren dat de tassen soms niet te tillen waren en ook dat sommige kinderen serieuze rugklachten kregen van de tas. Toch kan blijkbaar nog niet alles digitaal en eigenlijk is dat best jammer.

Gelukkig heeft ze op school een kluisje en hoeft ze niet de hele dag met alles rond te slepen. Een leuke handgemaakte tas, speciaal voor mama. Een tas waar je veel spulletjes in kan meenemen, altijd handig als je met de kids op stap gaat. De leukste webwinkel met unieke baby- en kindermerken! Een tof kraamcadeau of een handgemaakt cadeautje voor je kleine spruit?


Je vindt ze allemaal in onze webshop! Mix Mamas Luiertas Alegria Deze mooie bloem luiertas met rood ruitje is helemaal hip! Het tafelzeil is makkelijk afneembaar en er zit een verschoningsmatje bij in het motief van de tas. We zijn sowieso al heel erg fan van ‘twinning is winning’! Samen met je dochter (of zoon) hetzelfde leuke jurkje, gave shirtje of de bijzondere haarknip dragen.


Een musthave voor deze zomer. Ook Bedels, Horloges, Leren tassen , Parfums en meer, tegen. Omdat werkelijk alles erin kan.


Prachtige kwaliteit leer in mooie warme cognac kleur afgewerkt met een lichtblauw biesje. Ruimte voor pasjes pasfoto`s en een groot ritsvak voor papier en kleingeld. Ga bewust om met plastic tassen.


Sinds enkele jaren is het gebruik van plastic tassen aan banden gelegd. Winkeliers mogen geen gratis plastic tasjes meer weggeven omdat plastic tassen die niet worden hergebruikt onnodige schade aan het milieu veroorzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts