woensdag 15 januari 2014

Dienblad op poten

Shop meubels voor de laagste prijs! Bank I Kast I Bed I Tafels. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 25. Bekijk wat de beste dienbladen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Bamboe heeft een mooie, natuurlijke en moderne uitstraling en is eco-vriendelijk materiaal.


De ideale inklapbare poten maken verplaatsen van het dienblad eenvoudiger. De pootjes klap je snel uit voor een ontspannen ontbijt op bed. Houten dienblad op poten 7x 1x 3mm.

Mooi houten dienblad voor een gezellig ontbijtje in de slaapkamer of voor een heerlijke aperitief in het zonnetje achterin de tuin. Het houten dienblad is mooi wit gelakt net als het opvouwbare onderstel. Het onderstel past perfect onder het dienbblad en brengt het geheel op een hoogte van ca cm. Een tijdje geleden maakte ik al een DIY nachtkastje met hairpin poten.


Dienblad op pootjes maken. Toen gebruikte in de grote variant voor deze DIY liet ik me weer inspireren door de poten maar koos nu voor de kleinere hairpin poten. Leuk om je tv-meubel net dat beetje extra te geven of zoals ik heb gedaan een dienblad van te maken. De dag begint natuurlijk pas echt na een gezellig ontbijt op bed. En al helemaal als je al dit lekkers serveert op een zelfgemaakt dienblad met handige, inklapbare pootjes.


Eet je op bed of uit een stoel? Dan is een dienblad op pootjes misschien handig voor je. Deze stijlvolle van het merk Point-Virgule bijvoorbeeld. Het blad op pootjes kost ongeveer € 6- en is te koop bij bijvoorbeeld Bol.


Zo’n dienblad werd toen een drievoet of treef genoemd. Hocker Bjork met houten poten. Groot wit dienblad op afdraaibare pootjes incl. Gekregen, maar gebruik het niet.

Je kan de pootjes er ook afhalen, en h. Zet een paar mooie kaarshouders, een vaas met kunstbloemen en een windlicht op het dienblad en creëer zo een pronkstuk voor op je keukentafel. Zekerheid dat je complimenten over dit prachtstuk gaat ontvangen! Een dienblad is een mooie decoratieve verschijning in je interieur, hierop kun je je woondecoraties leuk presenteren. Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten.


Dit handige dienblad op pootjes van Continenta, is stabiel en handig bij het eten in bed of vanuit een stoel of rolstoel. Het dienblad op poten is gemaakt van hout en daarmee steviger dan die van bamboe. Wel duurder, want deze kost geen € maar € 6-Bestel bij Blokker.


Heel geschikt voor het uitstallen van kaarsen, vaasjes of windlichten. Dit is het geweldige bamboo dienblad op pootjes! Deze bamboe houten tray is erg handg en praktisch voor elk huishouden. Het is als een normaal dienblad , met ingekklapte poten.


Elegant, natuurlijk en milieuvriendelijk, resistent. Als je op zoek bent naar een dienblad dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Van grote rechthoekige dienbladen voor op je tuintafel tot aan een butlertray en schootdienbladen. Vind dienblad op poten op 2dehands - Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts