donderdag 16 januari 2014

Hammerite spuitbus kleuren

Kwast - Verf - Rollers - Schrapers. Verfspullen voor de laagste prijs. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.

Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. Heb je een technische vraag of heb je advies nodig?


Hammerite Hechtprimer is een watergedragen grondverf die toepasbaar is op non-ferro metalen en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze grondverf hecht uitstekend op kaal en geschilderd metaal, zink, aluminium, gegalvaniseerd staal, koper, chroom, roestvrijstaal en messing. Hamerite , aflak in standaard kleuren , 4ml spuitbus.


Hammerite biedt een compleet assortiment van metaalverfproducten aan voor al uw klussen binnen- en buitenshuis.

Of het nou metalen relingen, hekjes, radiatoren of barbecues zijn, Hammerite heeft het juiste product voor uw metaalklus. Optimaal gebruiksgemaak, door levering in de spuitbus. Deze metaallak kan direct over roest worden aangebracht zonder eerst voor te behandelen met grondverf of primer. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Hammerite Hamerslag Spuitlak is een roestwerende metaallak in een spuitbus van 400ml die in diverse kleuren te verkrijgen is. Het voordeel van deze lak is dat de lak direct over het metaal (roest of beschadigd) kan worden aangebracht. Hammerite hamerslag is weerbestendig en kan dus goed gebruikt worden om uw tuin- of balkonhek op te knappen.


Door de handige spuitbus behandelt u eenvoudig moeilijk bereikbare plaatsen. Hammerite metaallak binnen is een watergedragen decoratieve hoogwaardige lak voor binnen. Deze kras- en stootvaste metaallak is speciaal ontwikkeld voor de toepassing op metalen trappen, deuren en kozijnen. Dit product kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen primer of grondverf meer nodig. Hammerite Metaallak Hamerslag is een decoratieve roestwerende metaallak voor alle soorten ferro metalen, zowel nieuw als roestig en beschadigd.


Dit product is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft jaar bescherming tegen roest. Hammerite Hoogglans Spuitlak is een roestwerende metaallak in een spuitbus van 400ml die in diverse kleuren te verkrijgen is. Een ruim assortiment Hammerite spuitbussen en inspiratie vind je bij KARWEI.


Alles voor het verfraaien van je huis en tuin.

Check de voorraad van de bouwmarkt of. Met de metaallak “direct over roest” van Hammerite in spuitbus , krijg je met een minimum aan tijd en inspanning een perfecte afwerking en een duurzame bescherming tegen roest, zon en krassen. In tegenstelling tot traditionele verfsystemen kan Hammerite Metaalverf direct op geroest metaal worden aangebracht. Dankzij de speciale in1-formule is een primer of grondlaag overbodig. De droogtijd is kort zodat een verfklus die met een gewone verf dagen zou duren, nu in enkele uren klaar is.


Na uur is de verf regenvast. Hammerite Radiatorlak spuitbus is een hittebestendige lak in een spuitbus , speciaal voor radiatoren en warmteleidingen. De radiatorlak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. De lak is te verkrijgen in twee kleuren : wit en gebroken wit. Hammerite hoogglans metaallak is een roestwerende metaallak in diverse kleuren , die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht.


Vind hammerite verf op Marktplaats. Hammerite zijdeglans is in diverse kleuren leverbaar en is UV-bestendig waardoor het metaal langdurig mooi blijft. De spuitbus zorgt ervoor dat de lak makkelijk aan te brengen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts