woensdag 29 januari 2014

Regenton balkon

Scherp geprijsde Regentonnen in vele formaten. Op Beslist vindt u regentonnen! Vergelijk en koop direct online. Waterpompen voor beregening- systemen en div.


Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water.

Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk. Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee. Door het gebruik van regentonnen wordt het riool minder belast. Hierdoor worden regentonnen in sommige gemeentes gesubsidieerd tot soms wel van de kosten.


De regenton is een bekend fenomeen bij veel woonhuizen. Maar ook op een balkon in een appartementencomplex kan een regenton toegepast worden! Er valt jaarlijks veel regen in Nederland.


In februari en maart bieden de meeste balkons , terrassen of tuinen een somber aanzicht.

Met kant en klare lentebloeiers voorkom je een dreigend winterdipje. Bloeiende planten in de lente op balkon of terras - potplanten voorjaar. Het is zonde om regenwater in het riool te laten lopen. Veel beter is het om het op te vangen. Bijvoorbeeld in een regenton.


Heb je nog geen regenton ? Schaf er dan een aan, dan heb je altijd (zacht) water voor je planten bij de hand. Bij ons vind je regentonnen online in alle soorten! Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. De Rainsaver regenton van 1liter is één van de meest bekende regentonnen.


Deze goedkope, maar zeer stevige regenton is geschikt voor elke tuin of balkon. Door zijn vierkante model kan de regenton ook zeer eenvoudig in een hoek worden. Ik ben verhuisd van een boerderij in het buitengebied van Zwolle naar een huurflat in Amsterdam Zuidoost.


Omdat ik een fervent tuinier ben heb ik besloten optimaal gebruik van mijn balkon (2x4meter) te maken. Ook voor het bijvullen van je vijver kan je een regenton kopen. Bij KARWEI vind je regentonnen in uiteenlopende afmetingen, inclusief alle denkbare toebehoren.

Kunststof regenton in verschillende maten. Hoewel de houten regenton niet helemaal uit het straatbeeld is verdwenen, is de regenton van kunststof verreweg favoriet. GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen.


Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton , maar naar het riool afgevoerd. Regenton bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Onze regentonnen bestaan nu voornamelijk uit kunststof. Ze zijn niet alleen weerbestendig, maar ook hygiënisch en stevig. Om regenwater zo efficiënt mogelijk op te vangen, heb je een vulautomaat nodig. Voor tuinierende vaders die houden van design moet je vooral eens kijken naar deze “Elho Raindrop“, een design gieter en regenton ingebouwd een regenpijp.


Zo kan de hele tuin worden besproeid. De green basics regenton vult zich automatisch tijdens een regenbui, wanneer de ton vol is zal het overtollige water gewoon weer via de afvoer weglopen. De gieter kan vervolgens aan de onderzijde van de regenton worden bijgevuld. Naast regentonnen , verkopen we ook diverse onderdelen om je regenton compleet te maken of uit te breiden.


Alle regentonnen die wij verkopen zijn voorzien van een kraantje, maar we verkopen de kraantjes ook los. Naast de standaard regentonkranen hebben we de Harcostar snelloopkraan. Vierkante regenton Rainsaver van 1liter. Door de vormgeving past wateropvangsysteem in elke tuin, terras of zelfs op uw balkon. Door zijn afmeting kan de regenton ook goed bij een tuinkas of blokhut staan.


Een regenton met een grote opslagcapaciteit kan nog weleens wat ruimte in de tuin in beslag nemen. Gelukkig is er ook nog de SlimeLine regenton van het merk Ward. Deze regenton is slank, hoog en rechthoekig vormgegeven waardoor hij.


Ons enorme kunststof regenton is te koop via webwinkel en in onze showroom en winkel. De meeste regentonnen hebben al een aansluit mogelijkheid boven in de regenton , deze kunt u het beste gebruiken, eventueel moet u de opening iets verder uitboren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts