woensdag 29 januari 2014

Muurschildering meisje

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers. Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind! Bekijk meer ideeën over Kinderkamer, Babykamer ontwerp en Nonneke.


Minnie Mouse muurschildering. Het hart kan aan een tak hangen, dit ontwerp is van een andere muurschilder. Met het brede aanbo vindt je vast en zeker wat je zoekt.

Neem een kijkje op de website, laat je inspireren en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact op. Meeste muurschilderingen worden binnen een werkdag (8uur) gerealiseerd tot maximaal enkele dagen voor een beeldvullende grote muurschildering. Prijs is euro 2- per uur incl.


Kan voor een tweeling, maar hoeft niet. Kan ook gemaakt worden voor in de kamer van twee jongens of twee meisjes, maar dan met andere kleuren. Deze zijn ontzettend populair. Ze fleuren een ruimte op zoals niets anders, wakkeren de fantasie aan en zorgen voor mooie herinneringen.


Ook de rest van het gezin kan natuurlijk genieten van muurschilderingen. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een rustgevende muurschildering voor in de slaapkamer?

Welk meisje droomt er niet van? Vrolijke babykamer voor een meisje. Een echte prinsessenkamer. De grappige muurtekst maakt het helemaal compleet. Om de muur zo mooi mogelijk te vullen.


De muurschildering is van acrylverf gemaakt gecombineerd met pen en stift. Later heb ik er nog lely’s bij geschilderd maar deze waren te dominant. De kleuren van de schildering kunnen hier gewoon op worden aangepast. Met een muurschildering voor uw kersverse dochtertje tovert u de babykamer om tot een knusse ruimte met een persoonlijke, geborgen sfeer. Het meisje links op de foto heet Ria.


Inmiddels jaar oud woont ze, heel toepasselijk, in de Generaal Maczekstraat. De Poolse kunstenaar Wojciech Kolacz vliegt na de zomer van Wroclaw naar Breda om een dertig meter hoge muurschildering te maken. Fantasy Visuals is gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen en panelen voor o. Muurschildering babykamer meisje Disney elfjes, in een eigen gemaakte compositie. Ons meisje zal straks trots op haar kamer zijn, mede dankzij Jolanda! Op zoek naar een originele en trendy manier om uw kamer of lokaal te decoreren?


Mooie muurschilderingen gemaakt bij deze vernieuwde ijssalon. Dit meisje wilde haar eigen paard op de.

Dit jongetje is gek van draken. Voor een muurschildering slaapkamer kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een muurschildering van een bloem, zoals een roos of een takje orchideeën. Ook kersenbloesem of magnolia en vlinders behoren tot de mogelijkheden.


Maar u kunt ook de slaapkamer decoreren met artistiek naakt of een muurschildering van dolfijnen of wolken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts