woensdag 15 januari 2014

Leemverf kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wij werken graag met meerdere leem-merken, zoals Tierrafino en Claytec. Zo heeft elk merk zijn eigen karakteristieke eigenschappen, kleuren en structuren. Als u ook leemfinish gebruikt in uw woning, dan kunt u overwegen om ook van hetzelfde merk de leemverf te gebruiken omdat de kleuren per merk het best op elkaar zijn afgestemd.


De kleuren van leemproducten zoals leemverf zijn moeilijk te beoordelen op beeldscherm of vanuit een folder. Een showroom is al veel beter maar houd er daarbij rekening dat het licht daar anders is dan bij jou thuis. Ecotec leemverf is een matte natuurlijke verf, vochtreguleren bevat leem en is verkrijgbaar in een standaard kleurenpallet van meer dan 1exclusieve kleuren , waaronder prachtige heldere kleuren maar ook mooie aardetinten. Alle Ecotec- kleuren zijn beschikbaar voor: leemverf , di-mat, eco-satin, lak, parketlak, pro aqua lak.


Tierrafino I-paint is een 1 natuurlijke leemverf , verkrijgbaar in unieke kleuren. Voor een gezond binnenklimaat en een rustieke uitstraling. Let op: niet alle kleuren van de Ecotec kleurenkaart zijn verkrijgbaar in alle afmetingen.


Sommige kleuren zijn alleen in liter verkrijgbaar. Als u op zoek bent naar leemverf op kleur dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Het kiezen voor natuurlijke verf in een woon- of werkomgeving wordt steeds populairder. De natuurlijke ecologische leemverf i-paint is in acht klei kleuren leverbaar.


Tierrafino organiseert workshops, seminars, stages, cursussen en opleiding leren aanbrengen leemstuc, leempleister, leemverf , stuccolustro, tadelakt, beton-look, leembouw en natuurlijk bouwen met leem. Leemverf i-paint is makkelijk in de verwerking. De leemverf wordt aangeboden in een beperkt kleurenpalet van 1exclusieve kleuren. Het zeer matte aspect van de leemverf zal samen met het prachtige kleurenpallet, ervoor zorgen dat met leemverf geschilderde ruimtes een uitzonderlijke uitstraling bieden.


Leemverf kleuren

Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Toch hebben andere leemmerken zoals Claytec ook prachtige kleuren die net weer anders zijn. Of met net een andere structuur. Het loont vaak de moeite om die merken naast elkaar te leggen en te zien en te voelen welke kleur of structuur je het mooiste vindt. Klik op een kleur uit de bovenaan weergegeven kleuren of geef in het vakje onder deze tekst een geldige kleurcode in (controleer bij productinfo de beschikbare kleuren voor deze verf).


Online waaiers te bekijken: NCS, RAL, KEIM , Ecotec Opgelet: aangemaakte kleuren kunnen afwijken van kleuren bekeken op een scherm. De Tierrafino T-paint leemverf is muurverf voor muren en plafonds in woon- en werkruimten. Tierrafino Tpaint is verf en structuur in één, die wordt aangebracht met een kwast of met een roller. De kleur wordt bepaald door aarde-pigmenten, ook zijn verschillende kleuren te zien van de verschillende soorten zand in het materiaal. CONLINO leemverf is leverbaar in standaard kleuren , die zich voor een absoluut individueel kleurresultaat probleemloos onderling laten mengen.


Naast de natuurkleuren beschikken wij over een volledig kleurpallet van 1stijlvolle kleuren gemaakt met natuurlijke pigmenten waarvan eigen kleuren die enkel te verkrijgen zijn bij Huis van Haaz. Zij combineren de karaktertrekken van de leemverf met een gloed van trendy tinten. In ons aanbod hebben we leemverf met of zonder structuur, gemakkelijk te verwerken, kant-en-klare leemverf in een groot assortiment aan kleuren en leemverf in poedervorm, de meest natuurlijke en ecologische verf. Kalkverf is, je raadt het al, op basis van kalk.


Het type ondergrond bepaalt de uiteindelijke. Welkom bij Tierrafino, maker van basisleem bruinleem leem-beton-look leemstuc leempleister leemverf en andere producten van leem en Tadelakt voor binnen en buiten. Deze kleurtoon geeft in principe de esthetiek van fijne leem. Ecologische leemverf in diverse kleuren.


Leemverf kleuren

Wij verkopen ecologische leemverf van Tierrafino in prachtige kleuren die onderling te mengen zijn. Je kunt kiezen uit de grove structuurleemverf (T-Paint) of juist voor de I-paint met een fijne en zachte structuur. Deze natuurlijke verf op basis van leem ademt, is vochtregulerend en bovendien geurloos.


De Ecotec leemverf , is een vochtregulerende muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Bekijk hier de kleurkaart: ECOTEC Opgelet: aangemaakte kleuren kunnen afwijken van de kleuren op het scherm. U kan de reële kleuren bekijken in onze winkel te Kontich (Huis van Haaz).


Onze leemverf wordt aangeboden in een kleurenpallet van 1exclusieve Ecotec kleuren. Info over leemverf kleuren. Resultaten van zoekmachines! Leem is antistatisch en schimmelwerend. En warm in de winter en koel in de zomer.


Zo ontstaat een gezond en evenwichtig binnenklimaat. Tierrafino brengt zes fraaie leemproducten voor binnen en buiten, in zachte natuurlijke kleuren. Basisleem, leemstuc, leempleister, leemverf , glansstuc en tadelakt.


Leemverf kleuren

Eco-Logisch levert verschillende soorten leemverf in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts