dinsdag 19 maart 2019

Kolomventilator met afstandsbediening

Voor afkoeling op hete dagen. Met elegante zuildesign een echte blikvanger op kantoor. Het slanke en ruimtebesparende kolomvormige design past harmonieus in iedere woonomgeving. Specialistisch advies nodig?


Bespaar tot wel via kiesproduct. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore!

Zo hebben we tafelventilatoren, kolomventilatoren, staande ventilatoren en plafondventilatoren. Alle ventilatoren zijn op voorraad en worden de volgende werkdag thuis bezorg zonder verzendkosten. Blijf het hele jaar fris met een ventilator van ventilator-zaak. Airmate Kolom Ventilator 85cm met afstandsbediening - Eigenschappen:- Draait 180° en heeft een 8-uurs timer- Hoogte: 8mm- Inclusief afstandsbediening - Instelbaar.


Torenventilatoren koop je eenvoudig online bij bol. Dit doet hij met behulp van verschillende filters. Met het voorfilter vangt de reiniger de grootste stofdeeltjes op, met het HEPA filter de kleinere stofdeeltjes en allergenen.


Het koolstoffilter zorgt ervoor dat vieze geurtjes.

Op die laagste stand is er ook prima in te slapen (vinden wij). De afstandsbediening is heel erg handig, zeker als hij in je slaapkamer staat. De standen met ‘een briesje’ of ‘natuurlijke luchtstroom’ vinden wij wat overdreven en het toenemende en afnemende geluid is dan wat irritant, maar de normale stand is prima. Instelbaar op snelheden Roterende draairichting en heeft een 8-uurs timer Inclusief.


Met een afstandsbediening kunt u de ventilator instellen op de stand en vaak ook nog op de zwenkfunctie en een timer. Een ventilator met afstandsbediening is dus bijzonder geschikt om goed af te koelen en uzelf niet in het zweet te hoeven werken. Er zijn maar weinig ventilators met een afstandsbediening , maar hieronder vindt u al onze. Stil in gebruik en door de aanwezigheid van een afstandsbediening ook nog eens reuze handig voor mensen die slecht ter been zijn en niet makkelijk opstaan. Veel mogelijkheden qua instellingen met snelheden en oscillatie alsmede een timer.


Met de Dyson AMhaal je een moderne ventilator zonder ventilatorbladen in huis. Handig, als er kleine kindjes of nieuwsgierige huisdieren in huis rondlopen. Om een verfrissend briesje te creëren kies je één van de ventilatiestanden.


Deze stel je gemakkelijk in vanuit je luie stoel dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Koop online bij VINK LISSE: Kolomventilator met infraroodafstandsbediening Geen verzendkosten Minstens jaar fabrieksgarantie dagen terugnameservice. Overslaan en naar de inhoud gaan. Met de Qlima Afilter je stof, schimmels, pollen en bacteriën uit de lucht in een ruimte tot vierkante meter.


Deze website gebruikt cookies om ons te helpen uw surfervaring te verbeteren. Elektronische bediening met leddisplay Afstandsbediening.

Ook vindt u aan de bovenkant de afstandsbediening , die netjes is weggewerkt. U kunt daarmee snelheden instellen. Ook kunt u de zwenkfunctie en de timer instellen.


De torenventilator heet ook wel kolomventilator of zuilventilator. Compact in oppervlakte maar hoger dan vloermodellen. Het zuilmodel is de ventilator met de meeste mogelijkheden.


In de meeste gevallen oscilleert en neigt de ventilator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts