vrijdag 29 maart 2019

Karlsson wandklok maxie 50 cm

Karlsson wandklok maxie 50 cm

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf € ! Heeft u een vraag over een van onze producten? Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online.


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. De uren worden aangeduid middels strak vormgegeven Arabische cijfers die contrasteren met de kleur van de wijzerplaat. De cijfers liggen stijlvol verhoogd op de wijzerplaat wat een luxe 3d effect geeft.


Meer informatie over dit product. Voor 23:bestel morgen in huis. De klok is gemaakt van staal en heeft een diameter van cm. Karlsson Maxie Steel wandklok. Met deze wandklok Maxie zie je in één oogopslag hoe laat het is.


Deze wandklok is echt een blikvanger. Groot, prachtig uitgevoerd. Duidelijke cijfers en wijzers die van een afstand goed te zien zijn. Gepolijst staal, in de kleur donkergrijs. Ontzettend mooie klok, kleuren zijn uitstekend en materialen voelen goed aan.


Het mechanisme voelt echter slap, bij mij ging de seconde-wijzer al na een dag stappen overslaan. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken , maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. Klokkijken is een feestje met deze hippe maxie wandklok van karlsson ! Verzending Verzendkosten Indien een bestelling door de brievenbus past (zoals bij Happy Socks, bepaalde boeken etc.), bedragen de verzendkosten €95. Het label gaat steeds weer op zoek naar uniek design, zodat je wandklok een stijlvolle eyecatcher kan vormen!


Karlsson wandklok maxie 50 cm

Vergelijk 2karlsson klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Wandklok met koperen details Koper is dé kleur voor het interieur op dit moment.


Met deze designklok geeft u uw interieur eenvoudig een hippe, eigentijdse uitstraling. De wandklok is duidelijk af te lezen, ook van een afstandje. Dit komt door de lichte cijders en wijzers op een mooie grijze ondergrond. Deze klokken stralen een soort luxe uit. Stel je vraag over dit product voordat je beslist om het te kopen.


Andere Klezzer gebruikers - die het product werkelijk in bezit hebben - zullen proberen je vraag te beantwoorden! Door het materiaalgebruik en de trendy kleuren is deze klok Maxie zwart ook nog eens een klok dat prachtig staat bij u aan de muur. Met de klok Maxie zwart wordt klokkijken een feest!


Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Omlijsting van geborsteld staal. Cijfers en streepjes geven alle minuten aan. Deze stijlvolle stations klok is ook leverbaar in een donkere.


De Maxie Steel wandklok bij u thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts