maandag 4 maart 2019

Vtwonen pastabord

Vtwonen pastabord

Shop Vtwonen tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Uitgebreid Vtwonen assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Vtwonen pastabord

Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Borden op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis. De lekkerste macaroni, fusilli of lasagne serveer je in dit hagelwitte pastabord gemaakt van porselein.


Keuken: van pan tot pastabord. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Op dit grote pastabord van vtwonen ziet je eigengemaakte pasta er fantastisch uit.


Sprokkeltafel uit de vtwonen collectie grijs ( vtwonen.nl). Ballon kleuren blush en chocolate brown (deballonnerie.nl). Kleefknopjes (welovedeco.nl). Peacock chair, roze bank, rieten tapijt, rond roze velvet kussen (happyvintage.nl).


Strohoed met borduursel (madamstoltz.dk). Productinformatie ‘Avondzon’ Glazen vazen van vtwonen ( vtwonen.nl). Bekijk nu ons assortiment diepe borden voor de leukste tafelmomenten.


Kies uit 5producten vanaf € 99. Designklassieker van Vtwonen Het is zo langzamerhand een designklassieker: het Vtwonen servies. Het mooie witte servies biedt de perfecte basis voor die echte Vtwonen sfeer!


Omdat alles op zijn plaats valt als de basis klopt. Van prachtige mokken tot borden en kommen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Grootste woonbeleving van Nederland. Meer dan 2merken onder dak.


Vtwonen pastabord

Dit bord is niet alleen leuk voor tijdens je kerstdiner maar het hele jaar door. Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken. Deze Vtwonen pastabord Ø 25. Intenzzo White pastabord 23cm Het formaat van dit bord van Intenzzo is geschikt voor informeel dineren en grotere porties, maar het bord is ook stijlvol en elegant genoeg voor chique diners.


Het randloze design van dit pastabord leent zich voor zowel een klassieke als hedendaagse tafelopmaak. Dubbel gebakken - Chipbestendig - Sterke vitro. Een pastabord is groter en dieper dan een normaal bord. Hierdoor passen jouw tortellini, penne of tagliatelle er perfect in. Een pastabordenset is de beste manier om jouw gasten een lekkere pasta te serveren.


Pastaborden zijn een must voor de echte pastaliefhebber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts