maandag 11 maart 2019

Ophangsysteem fiets praxis

Heeft u specifieke wensen? Fietsenrekkenhandel: Dé Specialist in Fietsenrekken. Bij Praxis vind je ijzerwaren voor elke klus. Reserveer spijkers, schroeven, sloten en meer ijzerwaren online.


Fiets ophangsysteem uit eikenhout? Bekijk ons assortiment en reserveer direct. Misschien niet een traditioneel ‘ ophangsysteem ’, maar je fiets kan je er zeker in kwijt! Staat nog leuk ook én je geeft je boekenkast meteen een upgrade. Deze ‘fietskast’ is ontworpen door Manuel Rossel, een Chileense designer met een passie voor fietsen.


Een fiets ophangsysteem zorgt ervoor dat je fiets stabiel en veilig aan de muur hangt. Of je nou een racefiets of mountainbike aan de muur wil hangen, wij hebben het geschikte fiets ophangsysteem voor je. Je fiets ophangen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met ophanghaken, een fietstakel, ophangbeugel of een speciaal fiets ophangsysteem. Ophangsysteem van Gamma, Karwei, Praxis en Fixet: De nadelen 1. Hierdoor betaalt u voor iets wat u uiteindelijk niet gaat gebruiken.


Ideaal en stevig fiets ophangsysteem waarmee zonder problemen willekeurige fietsen netjes opgehangen kunnen worden. Er zijn verschillende systemen om je fiets op te hangen. Bij veel reparaties is het zeer handig om deze op te hangen, zodat alle bewegende onderdelen makkelijk bereikbaar zijn. Sommige oplossingen zijn geschikt voor zowel reparatiedoeleinden als opslag.


Wanneer u een fiets niet buiten wilt laten om veiligheidsredenen is binnen ophangen de oplossing. Soms zijn fietsophangen met een fiets zelfs een fraaie blikvanger, bijvoorbeeld in een industrieel interieur. Om je fiets in goede staat te houden is siliconenspray essentieel. Door deze spray regelmatig te gebruiken bescherm je je fiets tegen roest, vuil en vocht. Daarnaast zorgt de spray voor een goede conditie van het rubber, plastic en de chroomdelen.


Ophangsysteem fiets praxis

Dit is heel jammer, want vaak kan je wel veel ophangen en zo heb je er ineens een heleboel ruimte bij. Fietsen nemen namelijk best veel ruimte in, maar niet als je ze aan een mooie duraline storage fietshaak van de Praxis hangt. Hieraan hangt je fiets stevig en veilig en zo hou je ruimte over voor andere zaken.


Weinig plaats voor de fiets ? Wij helpen u graag verder! Gewoon van de grond tillen! De bergruimte is dikwijls niet toereikend om alles wat u wilt opslaan een behoorlijke plek te geven. Er is echter een eenvoudige manier om vloeroppervlakte terug te winnen.


Van het merk GeckoTeq is het een van de specialiteiten in de serie ophangsystemen. Schuur en olie het ophangsysteem en boor twee gaten voor de schroeven. Plaats eventueel vilt op de randen om schade te voorkomen op het frame van de fiets. Teken deze af en boor vervolgens voor. Plaats de pluggen in de muur en hamer deze zonodig in de gaten.


Fietslift 20kg fiets plafond ophangsysteem plafondmontage Een gemakkelijk te monteren fietslift met rubberen gecoate haken voor het voorkomen van het beschadigen van de fiets. STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen, fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Ophangsysteem fiets praxis

Een gebogen stuk aluminium met uitstekende (foam-bekleedde) armen en bouten in de muur. Wand Fietsbeugels online kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts