maandag 25 maart 2019

Kweekbak hoog

Specialistisch advies nodig? Alle kweekbakken vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinkassen. Kweekbak Van Top Kwaliteit.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Je kan kiezen tussen een vierkante meter tuin of moestuintafel op poten. Heb je weinig ruimte dan is een verticaal tuinier wandrek of een kleine kweekbak een goede oplossing.


Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd. Dit is het verschil met een kweekkasje, welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert. Begin je eigen moestuin in een kweekbak en ga over op een kas als de plantjes te groot worden!


De kweekbak klassiek is een erg stevige kweekbak van een uitstekende kwaliteit. De tafels en bakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus passen in vrijwel elke tuin. Zo heb je verwarmde en onverwarmde kweekbakken. Hierdoor is het kweken van uw eigen planten het gehele jaar mogelijk.


Blijf bemesten met een meststof met een hoog kaligehalte voor een goede oogst en verwijder de zijscheuten in de plantoksels (dieven) bij hoge tomatenrassen. Struik- en hangvormen dragen vruchten aan zijscheuten en hoeven dus niet gediefd te worden. Bekijk alles met kweekbak ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Kweekbak hoog

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Extra grote kweekbak De Maxi kweekbak van Slim kweken is extra groot van formaat: hij heeft een inhoud van maar liefst liter. De afmetingen van deze kweekbak zijn 18×60×centimeter.


Je kunt deze bak bijvoorbeeld gebruiken voor het kweken van gewassen in je kas, op je terras of het balkon. Dit verhoogd het onderhoudsgemak van uw moestuin. Ook wordt de kweekbak volledig afgemonteerd bij u geleverd.


Kweekbak hoog

Met deze verwarmde kweekbak is het mogelijk om de temperatuur te regelen. Deze zaaibak is extra hoog zodat u het ook kan gebruiken voor al wat hogere planten. Beschik je over veel ruimte? Dan is onze houten kweektuin de perfecte match!


Geen tuin, maar wel een balkon? Kies dan voor een kleine moestuinbak. Onze verticale kweekpotjes en turfpotjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn via een hangrek gemakkelijk aan de muur te monteren.


Zo kun jij ook op één hoog genieten van eigen geteelde groenten. Kruiden kweken in een kweekbak vinden wij daarom nog steeds een dikke aanrader! Welke kruiden kweken in een kweekbak ? De lichtdoorlatende wanden zijn doorgaans uitgevoerd in polycarbonaatplaat. Dit maakt een kweekbak lichter en dus makkelijker verplaatsbaar.


Erg belangrijk is dat een kweekbak aan de bovenzijde kan geopend worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts