dinsdag 12 maart 2019

Somfy soliris uno

Somfy soliris uno

Kies uit producten vanaf € 725. Uno spellen van alle merken op beslist. Bekijk ons uitgebreide Somfy assortiment. Specialistisch advies nodig? Somfy Soliris Uno zon- en windautomaat set.


Direct aan te sluiten op een standaard buismotor of middels een relais kast op meerdere motoren. Bestaat uit bedieningskastje en zon- en windsensor. Somfy zon wind automaat Soliris Uno voor de laagste prijs van Nederland.


Online bestellen van 27- voor: € 19- Gratis verzending NL en BE. Te combineren met of via relaiskasten meer standaard Somfy buismotoren of Somfy WT motoren. Handmatige bedieningsmogelijkheid op bedieningskastje.


Somfy soliris uno

Ik heb drie screens aangeschaft, met de soloris rts draadloze zon en wind meter. Hiervoor heb ik drie afstand bedieningen, smoove origin. Stuurt aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelheid zonneschermen automatisch omlaag en omhoog. De motoren zijn de altus rts.


Deze Telis Soliris RTS afstandsbediening komt in het wit met blauwe rand en is geschikt voor alle Somfy producten die uitgerust zijn met RTS-technologie. U kunt de Telis Soliris RTS eenvoudig programmeren en het is mogelijk om draadloze zon- en windautomaten of zon- en windautomaten met ontvanger in te stellen. SOLIRIS Uno Het is mogelijk een SOMFY regensensor (optioneel) aan te sluiten op de Soliris Uno. De rode LED brandt om aan te geven dat de manuele commando ’s en de zonfunctie zijn uitgeschakeld. Deze worden weer actief als het regenen is gestopt.


Somfy soliris uno

De aansluiting zoals aangegeven kan al problemen veroorzaken. De soliris uno vervangt namelijk de opbouwschakelaar. Als deze beide geplaats worden is het nl mogelijk dat de zon en wind een neerwaartse sturing geeft en de handschakelaar een opwaardse sturing geeft op het zelfde tijdstip.


Wij hebben een huis gekocht waar een somfy scherm aanwezig is. Er zit afstandbediening bij. Graag wil ik een handleiding ervan. Ik heb alleen een nummer wat op de bediening staat.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Weet je ondertussen al hoe het werkt hoe je het moet instellen bij. Soliris zon-wind automaat (inbouw) met bedieningskastje. Stuurt, aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelhei het zonneschermen automatisch omlaag en omhoog. Handleidingen, Brochures en Technische Manuals van alle Somfy producten!


Alles wat je nodig hebt Download nu! De instelling van de windsnelheid en de lichtintensiteit gebeurt met behulp van potentiometers (stelschroefjes). Somfy adviseert u deze instellingen te laten uitvoeren door uw installateur. Geschikt voor gebruik met zonwering voorzien van een Somfy RTS motor.


Draadloze overdracht van de gegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts