maandag 4 maart 2019

Karlsson belt wandklok

Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online.

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Hierdoor ontstaat een uniek effect van schaduwwerking, zodat de klok er iedere keer weer anders uitziet. De diameter van deze wandklok is centimeter.


Een mooie klok is een perfecte functionele woonaccessoire die niet mag ontbreken. Het eenvoudige design gemaakt door Studio Mango maakt deze klok een echte eyecatcher aan de muur. Door de kleur past deze klok in zowel een modern als vintage interieur.


De designers van BOXhebben één ding met elkaar gemeen: hun liefde om unieke producten te ontwerpen en ontwikkelen.

De dikke stalen rand en de jungle groene kleur geven de klok een moderne uitstraling. Minimalistisch design, maximaal stijlvol! Nooit meer te laat met deze subtiele wandklok.


Wij gebruiken cookies om het winkelen. De wijzerplaar is een kunststof witte plaat waarbij de cijfers in het plastic zijn gestanst. Hierdoor hebben de cijfers en de wijzerplaat dezelfde kleur en geeft het een mooi rustig beeld.


Wandklokken koop je eenvoudig online bij bol. Kies uit 1producten vanaf € 80. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Ieder lid van dit team heeft weer andere vaardigheden en een andere achtergron waardoor ze elkaar goed aanvullen. Deze ronde klok heeft een diameter van maar liefst centimeter en is 3. Rondom de wijzerplaat bevindt zich een metalen ran die dezelfde zilvergrijze kleur heeft als de wijzers en streepjes.


Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken , maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. Het brede assortiment aan wandklokken , tafelklokken, flipklokken en wekkers zorgt ervoor dat er voor iedere smaak en stijl iets bij zit. Je kunt in deze collectie onder andere klokken vinden die gemaakt zijn van terrazzo, fluweel en bamboe.


Karlsson wandklokken zijn er in alle soorten en maten.

Gratis verzending vanaf €50! Deze pin is ontdekt door Suzanne van der Kraan. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Coolblue: alles voor een glimlach.


Het elegante lieflijke ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, allemaal met een gouden randje. De dik gestanste strepen zijn gemakkelijk te lezen op de matt geborstelde wijzerplaat. De klok heeft een retro uitstraling. Bent u op zoek naar een mooie klok?


De mooie klokken worden gemaakt door voornamelijk Nederlandse ontwerpers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts