woensdag 6 maart 2019

Riverdale klok 40 cm

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Ruim assortiment online bestellen! Riverdale bij Smulderstextiel. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online! De moderne klokken met een luxe uitstraling passen goed in een modern interieur. In onze webshop vind je een variatie aan formaten, hoewel wij vinden dat een klok groots aanwezig mag zijn! De wandklok kan daardoor met vele interieurstijlen gecombineerd worden.


Gratis verzending binnen Nederland. Ook verkrijgbaar in het zwart en wit. Dat is ook niet zo gek, want deze elegante en tijdloze klok past in elk interieur.


U kunt daarnaast ook kiezen uit enkele afmetingen. Zo heeft u keuze uit een diameter van 40cm, 70cm en 102cm. Kies uit producten vanaf € 399.


Het open metalen frame, met daarin de Romeinse cijfers zorgt ervoor dat deze klok op iedere achtergrond past. De klok heeft een mooie luxueuze uitstraling. Doorsnede 70cm, ook leverbaar in 40cm en 102cm. De kleur is zilver en de tijd wordt in Romeinse cijfers aangegeven.


Het binnenwerk van de klok is gemaakt van hout. Wees altijd bij de tijd met de riverdale newbridge. Deze zit er niet standaard bij. Vergelijk riverdale klokken.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Traditioneel werd de term klok gebruikt voor een opvallende klok , terwijl een klok die de uren niet hoorbaar raakte een uurwerk werd genoemd. Met een grote klok kun je een echt statement neerzetten!


Riverdale klok 40 cm

Zorg dus dat jij altijd bij de tijd bent en kies een fijne klok die past bij jouw interieur en stijl. Tip van onze stylist: hang meerdere klokken bij elkaar met de tijden op verschillende plaatsen in de wereld. Een grote klok biedt hiervoor de perfecte oplossing.


Maar mocht je een grote muur hebben dan kun je het beste kiezen voor een grote klok met een minimale doorsnede van 1cm. En in twee kleuren, namelijk wit (oud wit, naturel, beige) en oud zwart (grijs, zwart). Klokken tegen lage prijzen. Bestel hier klokken online. De klassieke handen op deze eigentijdse wijzerplaat, in combinatie met de metalen Romeinse cijfers bevestigd op de metalen ran maakt deze klok een echte eyecatcher.


Riverdale klok 40 cm

Mooie witte wandklok van riverdale. Nieuwprijs is 165€ de haak w.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts