maandag 11 maart 2019

Vitrage modellen

Vitrage modellen

Bestel je vitrage nu eenvoudig online of maak een afspraak voor gratis inmeten. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. Bekijk ons unieke assortiment vitrages. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Vitrage modellen

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bij het maken van model gordijnen en draperieën zijn allerlei vormen en modellen toegepast. Dit geeft een extra dimensie aan uw gordijn en straalt een elegante sfeer uit. Ze zijn bovendien mooi te combineren met gordijnen.


De collectie biedt transparante, lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen, in maar liefst modellen en kleuren. Onze gordijnen en vitrages zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, in gewassen linnen, katoen of fluweel, effen of met een motief. Een draperie kan gemaakt worden van een zeer diverse collectie.


Ga voor een vitrage om het licht binnen te laten in uw kamers of kies voor verduisterende gordijen, erg praktisch in een slaapkamer. Het resultaat: een stof die oogt als katoen, maar tevens 1 krimpvrij is. In onze showroom treft u een grote collectie vitragestoffen en valletjes. Vind de beste selectie vitrage modellen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit vitrage modellen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van model gordijnen, draperie modellen en zoals M- of Boogmodellen. Met verschillende confectiemethodes kunt u op gewenste manier uw gordijnen op maat laten maken. Regelmatig ontwikkelt Arena Home Decor nieuwe designs en nieuwste modellen voor de Nederlandse markt. Korte gordijnen zijn er in verschillende modellen : soms hebben ze een geschulpte onderkant, soms lopen ze uit in een punt of een boog en er zijn er ook met franjes aan de onderkant.


Korte vitrage wordt ook wel geleverd als set van 2. Deze 2-delige vitrage bedekt dan zowel de boven- als de onderkant van het raam. Een vitrage is een gordijn dat veelal voor het glas in een raam wordt gehangen en daarom wordt dit ook wel glasgordijn genoemd. Overdag kan er vrijwel niet naar binnen gekeken worden, terwijl u uw zicht naar buiten behoud. Het kan gebruikt worden in combinatie met overgordijnen, of enkel de vitrage gordijnen zelf.


Het is tegenwoordig te verkrijgen in vele kleuren, designs en modellen. In deze tijd zijn wij uitgegroeid tot een modern atelier met ca. Zie mijn advertenties voor meerdere showroom modellen. Gordijnen kiezen en aanschaffen? Uiteraard ook op maat te laten, u bent dan welkom in Ulft op de vrijdag en de zaterdag.


Of op een ander tijdstip, dit is vooraf af te stemmen. Kant en klaar gordijnen koop je óók bij Leen Bakker. De mooiste kant en klare gordijnstoffen bekijk en bestel je gewoon online! Allerlei kleuren en maten.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen, linnen gordijnen, vitrage en inbetweens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts