donderdag 21 maart 2019

Vloeistofspuit

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. De vloeistofspuit is voorzien van een regelbare spuitkop, zodat de neveldichtheid naar wens geregeld kan worden. De beker heeft een inhoud van liter. Gratis verzending vanaf €6-!


Met deze aluminium vloeistofspuit van Airpress met onderbeker is reinigen een koud kunstje.

Voor het krachtig reinigen van schoon te maken onderdelen of objecten waar je normaal niet goed bij kunt komen. Als het nu gaat om het schoonmaken van gereedschap, een motorblok of een ander project, met bar kom je beter in ieder rand of kier. Perslucht vloeistofspuit van Airpress of Einhell koopt u voordelig online bij de specialist, Compressors.


De perslucht vloeistofspuit is ideaal voor het in- en opspuiten van koude reinigingsmiddelen, wasmiddelen en sproei-olie. Maar ook voor het in de was zetten, verzegelen en impregneren van oppervlakken. Met zijn stalen container is deze spuit geschikt voor het toevoegen van de finishing touch.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Vloeistofspuit JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

De aluminium vloeistofspuit heeft een regelbare spuitkop voor precisiewerk. Coolblue: alles voor een glimlach. Vind snel en eenvoudig de vloeistofspuit waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.


Heeft u vloeistofspuit gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Pneumatische vloeistofspuit 750ml heeft als beoordeling 2. Rated van de door fritsley uit Dom De spuit wordt Silverline geleverd met een viet-Europese nippel. Stel een Aflopende Directie in.


EVerchroomde vloeistofspuit met liter aluminium beker vloeistofspuit liter alu beker AL economy uitvoering Lees verder. Met een compressor kan u eenvoudig en snel reinigen. Door de geblazen lucht in combinatie met deze vloeistofspuit kan u eenvoudig reinigingsmiddelen in hoeken en kieren blazen waar u normaliter met de hand niet bij kan. Deze vloeistofspuit van Airpress wordt voornamelijk gebruikt voor reinigen.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Nieuwe codeerringen voor spraypomp vloeistofspuit. De codeerringen van COLAD zijn volledig vernieuwd.


Deze codeerringen zijn voorzien van een opstaand randje waardoor deze geplaatst kunnen worden in een wandhouder. Het opstaande randje zorgt er voor dat de vloeistofspuit in de wandhouder blijft hangen.

De verstelbare spraykop zorgt ervoor dat u altijd de juiste spraymist beschikbaar heeft. Pak nooit de verkeerde vloeistof. De Colad Pomp vloeistofspuit is siliconenvrij. Valkenpower heeft alle denkbare tools, hardware en. Eenvoudig handmatig op druk te brengen, voorzien van instelbare Spuitmond en overdrukventiel.


Tevens voor het licht inoliën van allerlei voorwerpen. Regel-bare nozzle voor diverse toepassingen. Solide verchroomde uitvoering en fraaie afwerking. Liter aluminium onderbeker.


Lengte spuitmondstuk 2mm. Accessoires voor vloeistofspuit Toon producten. Bestellingen boven € 5worden gratis thuis bezorgd. Gloednieuwe vloeistofspuit op lucht, compleet met aansluitnippel.


Ideaal voor het schoonspuiten van motoren met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts