dinsdag 5 maart 2019

Kersttrui met lichtjes

Kersttrui met lichtjes

Top Angebote hier bei GigaGünstig! Dan is een kersttrui met lichtjes een ideaal item om dit gevoel uit te dragen. Weg met alle dresscodes en ongeschreven regels. Doe maar gewoon lekker normaal en draag een grappige kersttrui naar het kerstdiner of naar de kerstborrel op het werk. Met een kersttrui met lichtjes ben je niet alleen het gesprek van de dag, maar ben je ook trendy.


Kersttrui met lichtjes

Deze foute kersttrui ziet er niet alleen vrolijk uit met de 3D pompons en kerstster, hij heeft ook nog echt licht! De lampjes zijn met een schakelaar aan te zetten. Met deze trui ga je zeker opvallen!


De tekst die op de trui staat is Do my Baubles Look Big in This? Kersttrui met openhaard en verlichting voor volwassenen. Gebreide kersttrui met een openhaard aan de voorzijde. Deze kersttrui is voorzien van lichtjes voor een extra leuk effect.


De kersttrui is gemaakt van 1 acryl. De verlichting gaat aan door middel van de schakelaar onderin de trui. De zwarte dames kersttrui heeft een stoffen 3D kerstboom aan de voorzijde.


Daarnaast val je EXTRA op door de flikkerende LED lichtjes op de kersttrui. En ben je de lampjes even zat? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De grijze trui heeft een geinig design met de Kerstman die er duidelijk zin in heeft dit jaar! Zo hebben we voor de grote en kleine mannen een identieke Noorse kersttrui en voor de dames en meiden een leuk model met Rudolph erop. Wij verkopen nu voor het 4de jaar kersttruien en zien dat de markt heel erg gegroeid is. Zo hebben we een leuk model voor heren met een kerstboom erop waarin echte balletjes zitten.


Deze balletjes maken een leuk (niet te hard) geluid bij beweging. Naast deze trui hebben we een hele leuk kersttrui voor heren met lichtjes erin verwerkt. Meerdere van onze foute kerst truien zijn eerder uitgeroepen tot leukste kersttrui en wij hopen dat we dit jaar weer veel leuke recensies mogen ontvangen. Naast de casual en de gewone truien en sweaters hebben we natuurlijk ook de echte foute kerstsweaters voor dames, heren en kinderen.


Van 2D tot 3D truien en zelfs kersttruien met lichtjes. Doe eens gek dit jaar en verras iedereen met van onze vele kleurrijke knotsgekke kersttruien. Rudolph kinder kersttrui met lichtjes bestel je tegen de laagste prijs bij Scapino! De trui is namelijk voorzien van LED verlichting, die je met een knopje in de voering inschakelt en werkt op cell-batterijen (gratis meegeleverd). Bestel online of bezoek de winkel.


Klik hier om aan te geven welke cookies je niet wilt accepteren. Blauwe 3D kersttrui met lichtjes voor volwassenen. Donkerblauwe kersttrui met kerstboom.


Deze trui met een klassiek kersttafereel van dwarrelende sneeuwvlokken rond een kerstboom komt met een schakelaar tot leven! Uiteraard is een kersttrui niet bedoeld als dagelijkse outfit en kun je deze eigenlijk met alles combineren om een statement te maken. Maar wanneer je toch wat meer ideeën wilt opdoen hoe je écht opvalt deze kerst, of hoe je dit jaar dan eindelijk de hoofdprijs wint voor “meest foute kersttrui ”, lees dan nog even verder.


Met lichtjes , versierde dino’s, unicorns, omkeerbare pailletten en nog veel meer tofs. Wij hebben de meest hysterische kersttruien voor kinderen – jongens, meisjes én baby’s – voor je op een rij gezet. Kies je voor een iets minder radicaal kerstthema, dan draag je de kersttrui het hele winterseizoen door.


Noorse motieven zijn populair onder skiërs en schaatsers, maar zijn in stijl en comfort voor iedereen aan aanwinst. Dit is het betere breiwerk, dat net zo goed staat op denim, als bij je buitensportbroek en wandelschoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts