woensdag 14 februari 2018

Blauwe gasfles

Grootste aanbod glasflessen. Glasflessen al vanaf € 95. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Vergelijk dan de verschillende modellen in ons handige overzicht!


Op vragen zoals of je propaan- of butaangas moet hebben, vind je ook antwoord. Heb je al een gasfles en wil je die vullen of ruilen?

Waar dat kan en mag lees je bij de ANWB. De gasflessen passen perfect in de disselbak van bijna elke caravan. Gasflessen koop je eenvoudig online bij bol. De camping gastank heeft ongetwijfeld van alles meegemaakt tijdens vakanties en mag nu lekker binnen genieten van een tweede leven.


Het bijzondere aan deze lamp is dat het plafondkapje is gemaakt van de bodem van de gasfles. Campinggas in de bekende blauwe fles. Deze is gevuld met butaangas.


Het voordeel is dat u de flessen vrijwel overal in Europa kunt kopen.

Propaangas van vertrouwde merken. Een gasfles kopen is de goedkoopste oplossing als je relatief weinig gebruikt maakt van de gasflessen. Na jaar worden ze uit de roulatie gehaald.


Wanneer u een nieuwe gasfles wilt kopen bij Obelink dient u eenmalig de gasfles prijs te betalen en nadien enkel de prijs van de navulling. Obelink heeft diverse soorten gasflessen, zo kunt u er voor kiezen om een kleine tank of juist een groot formaat gasfles te kopen. Nu verkrijgbaar bij kampeerwinkel De Wit Schijndel. Aangezien ze vrij prijzig zijn in aanschaf nu voor een l. Compacte en stoere lamp gemaakt van een camping gasfles.


Wij proberen bij het omruilen van de fles zoveel mogelijk hetzelfde jaar terug te geven. Soms komt het voor dat het ingeleverde jaartal niet op voorraad is. Dan krijg je van ons een Duitse gasfles die ouder of jonger is. Een caravankachel met een vermogen van kW stookt voluit brandende een kg gasfles leeg in iets meer dan dagen.


Een koelkast op gas verbruikt z’n tot gram per uur. Het gas wordt opgeslagen in een glasvezel opslagtank en vormt samen met de glasvezel buitenmantel het drukvat. In tegenstelling tot metalen gasflessen zal een kunststof gasfles , mede door deze veilige constructie, bij brand nooit exploderen, maar gecontroleerd uitbranden. U betaalt enkel wat u verbruikt. De gasfles is ter alle tijden weer bij te vullen en hoeft dus niet leeg te zijn).


De LPG gasfles verdiend zich met ong.

De lpg gasfles is uw eigendom, zo weet u wat u in huis heeft en hoeft u geen losse gasflessen meer te kopen en kunt u in heel europa terecht met uw eigen lpg gasfles. Blauwe kg propaan gasfles zonder ‘keurjarensysteem’. Bij De Wit worden lege gasflessen geruild tegen een volle. De ingeleverde gasfles moet wel voldoen aan een aantal eisen.


Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Daarnaast het grotere model Primagaz stalen blauwe gasfles met kg inhoud en stalen handgrepen. Er zijn ook blauwe Shell gasflessen. Afgezien van de kleur zien ze er verder bijna net zo uit als de grijze propaan flessen.


De blauwe flessen bevatten echter 1Kg butaan gas en kunnen niet gebruikt worden. Je kunt bij Obelink je gasfles wel inwisselen voor een jongere gasfles , maar dan moet je - per jaar bijbetalen. De groene kg gasfles en is een zogenaamde koopfles.


Als de gasfles leeg is, kunt u deze laten vullen bij een erkend gasvulpunt of omruilen voor een volle groene gasfles bij een gasflessen verkooppunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts