vrijdag 2 februari 2018

Brocante ladenkast

Praktische ladenkasten - OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Maak van jouw huis jouw thuis.

Zeer veel mooi originele oude commodes van het inboedelhuis. We kunnen ze geheel in uw eigen kleur kleuren. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Als je op zoek bent naar een bijzondere brocante oude ladenkast , dan moet je zeker eens op de website van Old BASICS kijken.


Regelmatig kopen we prachtige brocante oude ladenkasten o. Dit zijn echte oude en dus unieke brocante ladekasten, waar je niet snel een tweede van vindt. Hoog - Diep - Breed 112.

Brocante Ladenkast Aubusson Blue. De onderlaag is gedaan met een menging van Antoinette en Antibes Green. Dat maakt een mooie mint groene kleur. Daarna afgewerkt met Aubusson Blue.


En afgewerkt met Soft Wax. Alle meubels gedaan met Annie Sloan Chalk Paint. Leuk op de babykamer want deze commode heeft de perfecte afmetingen. Geschilderd met een matte verf in de kleur salie grijs (lichtgrijs met een vleugje groen).


Past helemaal in de kinderkamer-in-scandinavische-stijl. Bestel ladenkasten online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Old BASICS is in heel Nederland en zelfs daarbuiten bekend om het grote assortiment brocante kasten. Wij hebben veel unieke exemplaren in ons steeds wisselende assortiment en kunnen ook elke soort kast voor u op maat en kleur maken.


De kast is nog mooier als op de foto,s. Bij Burbri antiek vindt u oude brocante kasten ,vaak is een brocante kast een oude kast of antieke kast die origineel of geschilderd is in een kleur. Wij verkopen ook oude ladekasten of antieke vitrinekasten. Deze nieuwe stijl van meubels zijn bij Teakpaleis te krijgen tegen zeer goede prijzen.


We hebben enorm veel keuze.

Geweldig in de hal bijvoorbeeld voor extra opbergruimte. Here is essential tip on ladenkast brocante marktplaats. We have the cool resources for ladenkast brocante. Hij heeft in totaal vier lades met ouderwetse handgrepen. Hij is in brocante staat en hier en daar zie je een aantal oneffenheden.


Alle nieuwe artikelen die ik binnen krijg staan meteen boven aan de pagina “nieuw”. Zo kun je heel snel zien wat er is bijgekomen. Al even op zoek naar een unieke brocante kast? De mooiste oude kasten zijn te vinden bij Old BASICS.


We zoeken naar unieke oude exemplaren, deels met oude verf en deels in mooie tinten geverfd. Maatwerkkasten met een oude look !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts