donderdag 1 februari 2018

Horlogebox wit

Stijlvolle horlogeboxen, gemaakt van kunstleer en hout. Zoek naar horloge box op de nieuwe KensaQ. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Bekijk ons gehele horloges sieraden assortiment online. Door de zachte kussentjes worden je dameshorloges goed beschermd tegen krassen. Voor dames horlogeboxen kun je kiezen uit verschillende groottes, afhankelijk van de omvang van je horlogecollectie.

Functioneel en tegelijkertijd een stijlvol item in je interieur, deze Riverdale Wit stuks horlogebox ! Deze horlogekist is van het materiaal hout gemaakt. De kleur van de Riverdale Wit stuks is wit en je kunt er tot horloges in opbergen. Een helemaal zwarte stevige houten kist bedekt met hoge kwaliteit kunstleer met slangenpatroon. Het zachte pluche interieur oogt stijlvol en is afgewerkt met witte naden. Het materiaal waarvan deze horlogebox is gemaakt, is hout.


Is de Riverdale horlogebox als cadeau bedoeld? Meer informatie Minder informatie Verzending en Bezorging.

Horlogebox voor horloges - wit. Standaardverzending bij Kish. Gratis verzending op alle horlogekisten van hout of leer(v.a. €5-). Het is een handig kistje en staat Ook elegant op de kast. Let wel als je kleine polsen hebt, het kussentje staat dan wat gespannen.


Niet handig voor horloges met een elastisch bandje). Er is plaats voor horloges, ook voor grotere stukken is er voldoende plaats. Ik heb nog een nieuw wit , lederen horlogedoos met vakken liggen! De kaartjes hangen er nog aan! Gisoni Parata horlogebox wit.


De binnenzijde is bewerkt met zacht velours. Deze prachtige horlogebox is voorzien van een sterke laag leer aan de buitenkant. Voor horlogeverzamelaars is onze horlogebox een praktische en elegante opbergplaats voor uw favoriete horloges.


Uitgerust met een kijkvenster, kan de doos plaats bieden aan maximaal horloges. Qua kleuren kan je kiezen uit zwart, bruin, wit , blauw en rood. De Benson horlogeboxen zijn ook verkrijgbaar in een carbon fibre en macassar uitvoering.


Elke Benson horlogebox heeft aan de binnenkant een zachte stof waardoor alle horloges eenvoudig en veilig opgeborgen kunnen worden. Uitgevoerd in carbon PU leder met witte stiksels en voorzien van een stalen sluiting.

BensonTrade biedt u een ruime keuze qua materialen, kleuren en opbergcapaciteit. De horlogebox van de groothandel heeft zes vakjes met voldoende ruimte voor een fors herenhorloge. De bekleding is uitgevoerd in luxe creme wit fluweel. Omdat de horlogebox een glazen dekplaat heeft, komen de sieraden zeer goed uit tegen deze achtergrond.


De horloge doos is daarom zeer geschikt om een mooi plaatsje te geven in ieder interieur. Erg mooie PU lederen horloge box geschikt voor horloges. Nu van €3 voor slechts €inclusief verzendkosten! Jouw collectie horloges hoort thuis in een horlogebox die je kostbare uurwerken veilig bewaart en ook goed oogt op je kledingkast. Een horlogebox is een uitstekende horlogeaccessoire om horloges veilig op te bergen zodat ze beschermd zijn tegen krasjes, condens en stof.


Als horlogeliefhebber ben je in bezit van meerdere horloges, die je graag een goede opbergplaats geeft. Slanke en sexy houten horlogebox met een tijdloos zwart- wit geruit patroon. Een prachtige aanvulling op elke plank. Deze elegante horlogebox is goed gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen.


Hoogwaardige horlogedoos met zwart kunstlederen oppervlak en elegante witte stiksels ruimte. Luxe horlogebox te koop horlogebox geschikt voor het opbergen van 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts