vrijdag 9 februari 2018

Interieur retro

Find Interior on DownloadSearch. OTTO - de bijzondere modewinkel. Mode in de retro -look bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Sterk design met naam, mooi van vorm en erg passend in een modern interieur.

Producten uit de jaren `3 tot en met de jaren `80. Voornamelijk lampen, maar af en toe ook stoelen, fauteuils, bureau`s, ceramiek en electrische apparaten. Altijd wisselend en voor u op zoek naar iets nieuws uit de jaren `3 `4 `5 `6 `en `80. Tot slot zien we kunststof, keramiek en rotan in een retro interieur terug.


Binnen een vintage interieur kun je voor verschillende kleurcombinaties kiezen. Met kleuren als mosterdgeel en oranje creëer je al snel een retro gevoel, eventueel gecombineerd met mosgroen. Retro interieur inspiratie.


Deze jaren woonstijl kenmerkt zich door ronde vormen, vloerkleden en tapijten in de kleuren oranje, bruin en geel. En heeft veel planten in huis.

Het leuke aan deze trend is dat je hem goed kan combineren met andere. De jaren interieur look sluipt weer de woonwinkels is. Zou de strijd tussen de soul kickers en underground people nu ook weer gaan beginnen #128521; als het fashion wereld ligt wel waar hier zie je ook volop de ‘saturday night fever’ mode. Iedereen houdt van het prachtige, idyllische verleden.


Je kan ervoor kiezen om een aantal retro elementen aan te brengen in je interieur of veeleer volledig terug te keren naar lang vervlogen tijden. Vintage en retro kunnen zomaar in interieur samenkomen, of items kunnen zelfs zowel retro als vintage zijn. De retro woonstijl is al een tijd weer helemaal terug van weggeweest.


Vormen, kleuren en materialen uit de jaren zijn we terug te vinden in onze interieurs. Maar wat zijn nou de kenmerken van een retro woonstijl en hoe creëer je zo’n populaire stijl in huis? Houd je van een interieur met een vleugje nostalgie?


Dan is deze stijl perfect bij jouw thuis. Vul je huis met retro meubels en je hebt de perfecte look te pakken voor een retro interieur. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Is vintage ook retro en is retro ook vintage Soms worden oorspronkelijke spullen uit met name de 60-er of 70-er jaren ook als retro aangeduid. De reden hiervoor is meestal commercieel, om dus een vintage artikel nog meer onder de aandacht te brengen.


Het benoemen van retro artikelen, dus nieuwe spullen van nu, als vintage is uit den boze. Je kunt zulke meubels vaak vinden bij tweedehands- of vintagewinkels. Echter hebben tegenwoordig ook grotere warenhuizen, bijvoorbeeld IKEA, meubels met een retro touch.

Bij de badkamer werd gekozen om het retro behangpapier door te laten lopen op het plafond. Deze gewaagde beslissing zorgt voor een hip en origineel resultaat dat je niet snel zal vergeten. Een realisatie van Montagna Lunga. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Sputnik design hanglamp remake uit de jaren 50ies- 60ies. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2. Tijdens het laatste decennium is retro in toenemende mate populair geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts