vrijdag 16 februari 2018

Vht verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


GRATIS verzending vanaf €7- Anders slechts €(NL) – betalen via iDeal, Credit Car Mr. VHT vinyl dye is speciale verf voor het spuiten van textiel, skai. Uitermate geschikt voor het herstellen of wijzigen van de kleur van uw autostoelen, matten, cabriodaken, dashboard delen e.

Deze textiel lak is zelfprimend en bestendig tegen scheuren en peelen. VHT engine enamel is motor verf geschikt voor alle soorten motordelen en hittebestendig tot 2graden. VHT Flameproof is een zeer hittebestendige uitlaatlak voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten, spruitstukken en andere onderdelen die aan extreme hitte worden blootgesteld. MATTHYS Quality Equipment bezorgt u de nodige producten, gereedschappen, machines en uitrusting voor al uw restauratieprojecten. VHT Wheel Paint Spuitbus is een velgenlak die hittebestendig is tot 121°C.


VHT spuitbussen zijn speciale hittebestendige verven in spuitbus. VHT is afgekort, en staat voor Very High Temperature. VHT is een professioneel merk uit Amerika en is gespecialiseerd in het produceren van lakken in spuitbus die bestand zijn tegen hoge temperaturen.


VHT caliper paint is een zeer duurzame remklauw verf voor het spuiten van klauwen, remtrommels en aanverwante onderdelen. Deze lak is hittebestendig tot 4graden en bestand tegen chemicaliën zoals remvloeistof. De verf in de VHT Engine Enamel spuitbus staat bekend om zijn hoge kwaliteit, uitstekende duurzaamhei superieure weerstand tegen hitte, roest, zout en chemicaliën. Hittebestendige verf spuitbus voor motorblok.


De VHT Engine Enamel spuitbussen bevatten een speciale hittebestendige verf die speciaal ontwikkeld is voor het spuiten van motorblokken. Prijzen: Advies verkoopprijzen VHT nederland. Bijna hele assortiment op voorrraad leverbaar.


Alleen voor de professionele markt. VHT interieur verf LET OP !

Voor bestelling bel of mail even. Dit product mag vanwege de schadelijke ingrediënten helaas niet aan particulieren geleverd worden. Vul bij het bestellen een geldig bedrijfsadres in als afleveradres. Meest gangbare motor verf had u een andere kleur gewenst neem dan even contact op. VHT Wrinkle Plus Spuitbus is een krimplak die hittebestendig is tot 177°C.


Deze VHT Krimplak Spuitbussen zijn speciale verf sprays voor het spuiten van motorblokken, kleppendeksels etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts