dinsdag 6 februari 2018

Terracotta potten voor buiten

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bloembakken vanaf € I. Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Water en aarde vormen de grondstoffen, lucht en vuur zijn noodzakelijk voor het bakken van terracotta potten.

Wat dacht je van de natuurlijke terracotta potten , of grote potten van kunststof. De meeste plantenpotten en plantenbakken voor buiten hebben een gat onderin, zodat het overtollige (regen)water goed kan weglopen. Natuurlijk vind je bij HORNBACH nog veel meer soorten potten en plantenbakken, dus er is altijd wel een die bij jou past. Mocht uw terracotta product niet tegenkomen, neem dan contact op, wellicht is het toch te leveren. Deze kleur past prima in de woning van iedere hipster!


Super leuk in combinatie met stoere cactus of hippe vetplant. De bloempotten zijn zowel buiten als binnen.

De terracotta potten kunnen zowel binnen als buiten staan. Doordat de pot de wortels kan beschermen tegen lage temperaturen, kan deze gewoon buiten worden geplaatst. In de webshop van Fleurdirect.


Gereedschap en alles voor je tuin vind je op Marktplaats. Stijlvolle terracotta potten. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.


Van klassiek tot modern, van terracotta tot hoogglans bloempotten. Ons klanten leggen niet zomaar grote afstanden af om naar onze winkel te komen. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste potjes voor jouw kleintje. Plant en pot kun je zien als één geheel. En wat buiten mooi staat, past vaak ook heel goed in je interieur.


We hebben veel keus in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer. Koe gemaakt van terracotta potten en een stro touwtje. Ga voor een tikkeltje stoerder met zwart-wit en een streepjespatroon.


De lijnen zijn niet even dun, maar dat maakt de potten juist wat speelser.

Dan is bovenstaand voorbeeld een goede optie. De gestreepte versie kun je maken door brede elastieken om de pot te doen. Gaat u voor ron bolvorm , conisch, of liever een vierkante vorm – zegt u het maar!


Deze stoere chique buitenpot is zowel voor binnen als buiten geschikt: potten voor landelijke – en moderne tuinen. Wilt u gaan voor echte kwaliteit lees dan verder! Helaas lijken ze vaak allemaal op elkaar. Met een beetje verf en creativiteit kun je ervoor zorgen dat je terracotta bloempot opvalt tussen de andere potten.


Koop eenvoudig online uw buiten bloempotten bij buitenbloempot. Terracotta tuinpotten voor de publieke ruimte. Betaalbare, trendy en hippe buiten bloempotten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts