dinsdag 6 februari 2018

Deurgordijn dunne draden

Dit leuke deurgordijn dunne draden vlinder is een prachtig gordijn. Sfeervol, handig tegen insecten en ideaal in de zomer. Het deurgordijn geeft een lekker sfeertje in huis. En je houdt ongewenste insecten buiten de deur.


Het vliegengordijn met de dunne draadjes heeft een prachtig vlinderdesign. Deze is makkelijk op te hangen met een gordijnstang.

Draadjesgordijnen zijn verkrijgbaar in vele varianten. Zo zijn er draadgordijnen met hele dunne draadjes en deurgordijnen met dikkere draden of zelfs touwen. De draadjes vliegengordijnen zijn in eerste instantie natuurlijk bedoelt om zoveel mogelijk insecten buitenshuis te houden.


Eenvoudig online bestellen. Dit draadgordijn is voorzien van wel 4dunne , sterke draden. Ze worden daarom ook wel spaghettigordijnen genoemd. Het spaghettigordijn bevestig je eenvoudig aan een gordijnroede (niet meegeleverd).


Zodra het draadjesgordijn uit de verpakking is geweest, mag het niet geretourneerd worden.

De deurgordijnen zijn gemonteerd op een luxe aluminium bovenprofiel. Afwijkende maten op aanvraag. Naast de luxe La Tenda deurgordijnen vindt u ook voordelige Casa kralengordijnen. Het Mestic deurgordijn Twinkle wit houdt insecten buiten de deur.


Als variant op een hordeur kunt u ook een deurgordijn plaatsen. In elk draad zit een subtiel wit draadje verwerkt. Door de transparante slierten komt er nog steeds voldoende zonlicht door de.


Vliegengordijnen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Ook is uw haakwerk een stuk steviger door dat er draden gebruikt zijn, i. Ik laat het aan uw eigen fantasie over, ik geef alleen maar hints en tips en natuurlijk gratis patronen. Dit gordijn weerhoudt insecten er van om binnen te.


Draadgordijnen zijn gemaakt van geknoopte draden. Door de soort knoop in de draad kan et draadgordijn worden afgeknipt met een schaar zonder dat de draden gaan rafelen. Dat geldt ook voor de bovenband of tunnel. Waterfall draadgordijnen kunnen gewassen worden op een temperatuur van graden in de wasmachine.


Een handig deurgordijn in blauwe kleur om allerlei insecten buiten de deur te houden.

De draden van een draadgordijn zijn samengesteld door een aantal (meestal 4) draden te knopen. Hierdoor ontstaat er een stevige draad van 2mm dikte die alleen kan worden gebruikt of als basis voor andere strengen. Voordat je een deurgordijn aanschaft kijk je natuurlijk eerst wat past in je interieur.


In onze collectie zijn allerlei kleuren decoratieve en functionele deurgordijnen te vinden waar je een keuze uit kunt maken. Wanneer de gordijnen te lang zijn is het mogelijk om de draden van het vliegengordijn in te korten. Deurgordijnen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen.


Als het gordijn niet de juiste lengte heeft, laat het dan eerst een paar dagen hangen. Na het korter maken van de draden kan het zijn dat de draden niet volledig recht vallen. Verwarm de draden dan gelijkmatig met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts