donderdag 15 februari 2018

Histor one muurverf kalkmat

Histor one muurverf kalkmat

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Kalkverf geeft een persoonlijke en warme sfeer in huis. Deze verf is echter erg kwetsbaar. De muren blijven ademen omdat de poriën niet afgedekt worden, dat heeft tot gevolg dat ze makkelijker vuil opnemen.


Histor one muurverf kalkmat

Met de kalkmatte muurverf van The Color Collection heb je een kwaliteitsproduct in handen met de mooiste vergrijsde en natuurlijke kleuren. Kleurencombinaties maken was nog nooit zo makkelijk, want de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De muurverf geeft een maximaal poedermatte krijtverf uitstraling en dekt nog ontzettend goed ook. Daarom heeft HistorONE een muurverf ontwikkeld die dit nadelige effect niet heeft, maar wel die mooie en authentieke poedermatte uitstraling van kalkverf. Daarnaast is deze muurverf te gebruiken voor het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen.


Dus als wil je eens wat anders op de muur? Kies dan voor deze bijzondere muurverf van Histor. Hoogwaardige muurverf in een subtiel kleurenpalet. Alle kleuren zijn perfect te combineren. Giet voldoende verf in een verfbak.


Doop de roller of kwast in de verf en zorg altijd voor een gelijkmatige verdeling van de muurverf op je roller met behulp van de verfbak of verdeelrooster. Verdeel de muur in denkbeeldige banen. De kalkmatte muurverf van Pure by Flexa is wel heel bijzonder. Vandaar dat Flexa in haar Pure collectie een kalkmatte muurverf heeft zitten die deze nadelige eigenschappen niet heeft, maar wel de authentieke uitstraling van kalkverf behoudt. Kies uit producten vanaf € 295.


Muurverf voor de laagste prijs. In ruimtes waar weinig daglicht binnen komt (zoals het trapgat, binnenzijden van kasten, donkere nissen), is de kans groot dat je schilderwerk gaat vergelen bij gebruik van Alkyd Lak. Een perfect dekkende makkelijk te verwerken muurverf. Het voordeel van deze muurverf is dat het in keer dekt. Tevens is de muurverf goed reinigbaar, wat weer erg handig is als je een vlek op de muur hebt.


Met een liter kun je ongeveer 8mschilderen. Door de superieure dekking worden je plafond en muur wit als sneeuw. HistorONE muurverf Kalkmat (kalkverf) is perfect voor het schilderen van steenachtige ondergronden, pleisterwerk, gips en oude muurverflagen waar een matte uitstraling gewenst is. De waterverdunbare muurverf bevat geen oplosmiddelen en is zeer goed reinigbaar. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton.


Het resultaat is een hoogwaardige verflijn die voldoet aan alle eisen van de semiprofessionele schilder. Histor One muurverf kalkmat basis ZN l. Een muurverf die het nadelige effect van kalkverf niet heeft. In deze verf is ambachtelijke traditie, hoogwaardige technologie en het inzicht van moderne stylisten gecombineerd in een hoge kwaliteit muurverf.


Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Vergelijkbare zoekopdrachten voor praxis histor muurverf. ONE MUURVERF MAT histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie.


ONE MUURVERF KALKMAT histor one muurverf kalkmat is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts