zondag 4 februari 2018

Veldhoven interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! De grootste vacaturesite voor de bouw. Inspiratiebron voor elk interieur.


Veldhoven Interieurs is meer dan een winkel.

Samen geven wij vorm aan uw persoonlijke smaak. Engel stoffering in Geldermalsen is dé speciaalzaak voor de stoffering van uw woning, kantoor of praktijk. Met een deskundig team aan stylisten en onze gespecialiseerde stoffeerders, bieden wij u de mogelijkheid voor een totaal nieuw interieur.


Eén adres voor uw complete interieur op maat. Van tekening tot het uiteindelijke voorstel. Uw droommeubel op maat gemaakt. Van 3D-ontwerp tot realisatie.

Deze speciaalzaak in rolgordijnen levert de beste kwaliteit van het merk Hewo met een groot aantal stoffen, cassettes en randen. Ook met elektrische bediening leverbaar. Smits Keuken- en Interieurbouw maakt en renoveert keukens, ontwerpt en maakt interieurs voor uw badkamer of slaapkamer.


Ook voor schuifdeurkasten en spanplafonds kunt u bij ons terecht. BL Interieurprojecten draagt zorg voor een volledig modern interieur. Uw interieur wordt intern bij ons ontworpen, vervaardigd en op locatie gemonteerd. Lees meer Zakelijke interieurs.


Als ondernemer weet u als geen ander dat u zich moet onderscheiden. Het interieur is mede het visitekaartje van uw bedrijf. Of het daarbij gaat om een klassiek interieur of juist een strakke moderne vormgeving, onze ervaren medewerkers weten uw wensen en ideeën om te zetten in een stijlvolle, tijdloze inrichting. De PGA Groep is al meer dan jaar een platform voor stijl en creativiteit.


Wij ontwerpen en realiseren exclusieve interieurs en verlichtingsoplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt, vernieuwend en vol passie. Een goed ontwerp is een totale balans tussen vorm, volume, kleur en materiaal. Kortom een prettig gevoel in uw interieur.


Om invulling te geven aan deze persoonlijke vraag heeft Do’s een methode ontwikkeld om deze goed in kaart te brengen en te vertalen naar een advies voor uw leefwereld.

RAW Interiors: puur interieuradvies met een ruig randje. Maak van je huis een thuis, met een interieur waarbij jouw stijl en jouw wensen centraal staan. Verkent u de mogelijkheden om het interieur van uw woning of bedrijf aan te passen of te vernieuwen, maar heeft u geen idee hoe u dit moet realiseren? LE CHIQUE interior staat voor het meest stijlvolle en exclusieve interieur. Voor de nieuwste trends bezoeken wij regelmatig woon- en interieurbeurzen.


INTERIEUR DESIGN EINDHOVEN. Welkom op de website van Elmi Interieurontwerp. Ontwerpen is de grootste passie van Elmi. Ieder ontwerp is duurzaam, exclusief en wordt geheel ontworpen volgens de individuele wensen van de klant. Uiteenlopend van klassieke tot moderne elementen, die hun waarde hebben bewezen in een tijdloos en sfeervol ontwerp.


Je houdt van ontwerpen en werkt graag met je handen? Je wordt graag een echte vakman of –vrouw?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts