dinsdag 27 februari 2018

Deken nepbont

Deken nepbont

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Verfraaien van uw huis met Dekens. Ruim assortiment online bestellen!


Gooi de deken over een stoel, de armleuning van de bank of over uw bed en hij verandert meteen de uitstraling van de kamer. Hij is gemaakt van zacht en comfortabel nepbont wat hem een exclusieve uitstraling geeft. Ook leuk als bedsprei, of hang hem over de armleuning van je bank of fauteuil. Kussens, plaids, dekens en zelfs fotolijstjes kunnen voorzien worden van een zacht laagje nepbont.


En wat dacht u van fabricage van knuffels en dierenbenodigdheden als kattenkrabpalen en hondenmanden van nepbont ? Wollen dekens of gebreide dekens : deze horen helemaal thuis in een landelijk of Scandi interieur. De natuurlijke structuur geeft je woonkamer een warme, comfy look. Gehaakte sprei: gehaakte dekens hebben vaak een iets luchtigere look door de open structuur van haakwerk. Een gehaakte sprei hoort dus helemaal thuis in een zomerinterieur. Plaid van nepbont voor een kleine prijs.


Deken nepbont

Een plaid van nepbont voelt heerlijk zacht aan en geeft een luxe uitstraling aan je interieur. Er is niets lekkerder dan op een koude avond op de bank te kruipen met een warme plaid. Deze deken van nepbont is heerlijk zacht.


De afmetingen zijn 130x1cm. Kruip heerlijk weg onder dit lekker warme dekentje op de bank. Bespaar tot wel via kiesproduct. Verzending vanaf €in uur. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Drapeer de deken over een stoel, bank of bed en het veranderd direct de uitstraling en sfeer van de kamer. Deze luxe deken - en kussenset is ideaal voor kleur, textuur en warmte aan het interieur toe te voegen. De deken is gemaakt van zacht en comfortabel nepbont.


Levering bevat deken en kussens. Het heeft de afmetingen 45x45x5cm. Bontshop is de plaats voor imitatiebont, wij bieden bont aan dat bijna niet van echt te onderscheiden is. We hebben de grootste collectie van heel Europa! Ontwerp een gepersonaliseerde kunstbonten deken.


De zwarte kleur past bij ieder interieur. Combineer het plaid van imitatiebont met onze kussentjes uit dezelfde serie. Niets is lekkerder dan ’s avonds op de bank wegkruipen onder een plaid of dekentje als het buiten (en binnen) kouder. Koop nu dekens voor uw huis.


Deken van de hoogste kwaliteit - nerts nepbont plai werkt ook als dekbedovertrek. Onze luxe deken en kussenhoes set is de perfecte keuze voor het toevoegen van wat extra kleur, textuur en warmte aan uw interieur. Leg een kussen op de bank, het bed of een stoel en de uitstraling van de kamer verandert direct. De kussenhoezen en het deken zijn gemaakt van nepbont en erg comfortabel om aan te raken. Nepbont is in verhouding tot echt bont zeer prijsgunstig vanwege het goedkopere productieproces.


Deken nepbont

Echt bont kan niet gewassen worden, in tegenstelling tot de meeste fake fur stoffen die je wel kunt wassen. Deken van imitatiebont, keuze uit verschillende modellen en kleuren Dit zachte en comfortabele deken van nepbont zal het uiterlijk van een kamer veranderen door het over een stoel, bank of bed te leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts