donderdag 1 februari 2018

Kwantum woonboulevard heerlen

Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ. We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur. En hoewel je eenvoudig online onze collectie raamdecoratie en gordijnen kunt bekijken, helpen we je natuurlijk ook graag in de winkel in Heerlen. Je vindt ons op het adres In de Cramer 70.


Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.

Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Of heb je geen idee waar je moet beginnen met het ophangen van gordijnen of het leggen van je vloer? Dan weet je zeker dat alles past en nauwkeurig gelegd of opgehangen wordt.


Eigentijdse woonartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot woonaccessoires. Met circa 1zelfbedieningswinkels op makkelijk bereikbare locaties weten vele klanten ons snel te vinden. We willen dat onze klanten 1 tevreden zijn!


Al jarenlang dé plek voor de laatste trends op het gebied van huis en interieur. Info over gordijnen heerlen.

Kwantum voert de lastige klussen graag voor je uit. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor gordijnen heerlen. Oneindig veel wooninspiratie onder één dak Groter, groter, groots! Dat is de Goossens XL winkel in Heerlen.


Laat je inspireren op maar liefst 7. Deze woonboulevard heeft ruime gratis parkeergelegenheid en is zowel met de auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Hier vind je een ruim assortiment in lampen zoals hanglampen, vloerlampen, lampenkappen, plafondlampen en tafellampen en veel meer. De woonboulevard heeft een eigen treinstation. Woonboulevard Heerlen biedt een ruim aanbod aan winkels.


Met verlichting, woondecoratie en meubelen bieden we een goed én voordelig alternatief voor de aankleding van je huis. Naast een ruim assortiment van tapijt tot keukenhulpjes bieden wij altijd de laagste prijs. Onze lage prijzen gaan nooit ten koste van de kwaliteit. Minimaal jaar garantie op alle artikelen.


Ruilen met kassabon binnen dagen. Voor iedere woonwens hebben ze een oplossing in huis. Met een winkelaanbod van 130. En het handige is dat je gratis voor de deur parkeert.


Bovendien worden veel van de producten thuisbezorgd of je neemt ze zo mee.

In onze beddenwinkel in Heerlen kunt u vertrouwen op de deskundige adviezen van onze medewerkers. Zij weten hoe belangrijk een gezonde nachtrust is en kunnen u precies zeggen of u een boxspring nodig heeft en welke matrassen voor u het beste geschikt zijn. Onze winkel in Heerlen heeft een groot assortiment tapijt, vloeren, gordijnen, zonwering en karpetten met diverse acties en aanbiedingen.


Openingstijden Leenbakker In de Cramer in Heerlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts