vrijdag 16 februari 2018

Muursticker boom roze

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 190. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.


Deze mooie boom is een echte blikvanger en staat decoratief in elke ruimte.

Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Muursticker Grijs Roze Boom € 59. Een mooie vrolijke muursticker boom in de kleuren roze en grijs met vogeltjes in de boom.


De bladeren die in de boom zitten kun je naar eigen wens op de muur aanbrengen. Ben je bezig met het inrichten van de babykamer? Wij hebben een leuke muursticker safari boom met uilen en vogels in een roze thema om de lege muren op te vullen.


Door het roze van de uilen en vogels past deze muurstickersticker prefect in de inrichting van een meisjeskamer.

Afmeting 170cm hoog en 175cm breed. Behangen is permanent en tijdroven maar het aanbrengen van een supergave muursticker is makkelijk, snel en u heeft direct resultaat! Vorige Artikel van 1Volgende. Met deze roze muursticker boom fleur je de babykamer in no-time op. Het aanbrengen is eenvoudig en het materiaal is van hoge kwaliteit.


Wij produceren deze muursticker zelf van een polymeer vinyl. Dit materiaal is geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met een lichte structuur. Maak er een vrolijke en gezellige kamer van met een van deze prachtige boom muurstickers. Kies hieronder uit een breed assortiment van muurstickers met bomen in allerlei soorten kleuren en maten.


Tip: maak er je eigen creatie van! Verschillende muurstickers bomen. Op zoek naar een specifieke muursticker van een boom voor een jongenskamer of meisjeskamer?


Ook die hebben wij in ons assortiment. Het kleurenpallet van sommige muurstickers is specifiek gericht op een jongen of meisje waardoor je de kinderkamer gelijk de juiste uitstraling kan geven. Ook zeer geschikt voor het gebruik op de kinderopvang.

Deze lieve muurstickerboom maakt de kamer van jouw dochter super gezellig! De belangrijkste kleuren zijn zacht roze , oud roze , mint groen, oker geel en de boom is bruin met een klein patroontje. Leuke muursticker tak met uilen en vogels in een roze kleurenthema. De uilen en de takken toveren je kamer echt om in een roze sprookjesbos, zo heb je altijd iets om naar te kijken op je kamer.


Deze muursticker is ideaal voor de meiden die hun kamer echt even een andere look willen geven. Decoreer uw woning met deze schitterende muursticker waar een roze kersen tak op is afgebeeld. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Een leuke muursticker voor het decoreren van je woonkamer!


Onze zelfklevende muurstickers bestaan uit een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts