vrijdag 2 februari 2018

Montel axel

Meubels van alle merken op beslist. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Met zijn langgerekte zitvlakken is de AXEL een Hollands zitlandschap.


De nuchtere vormgeving met zijn ongeëvenaarde zitcomfort is met recht uitgegroeid tot een eigentijds icoon.

Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter. The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape.


Its notable frame, almost entirely hidden from view, creates an open appearance. The elements come finished on all sides and can be arranged flexibly, just like the pillows. Montis propageert met recht de Montis Axel bank als dé ideale zit- en hoekbank voor elke leefruimte.


De stijlvolle Montis Axel is verkrijgbaar in maar liefst verschillende uitvoeringen: van fauteuil en chaise longue tot 5-zitsbank en hoekbank van 45°. Korting op een nieuwe bank of fauteuil?

Oh my, we kunnen wel zeggen dat HNTM-winnaar Montell van Leijen zijn looks niet van een vreemde heeft. Hoewel hij als twee druppels water op zijn broer Caine Paulina lijkt, heeft hij ook zeker wel wat weg van zijn - wel heel erg - gespierde vader Axel Paulina. Op zoek naar een zits bank? Door de ruime keuze uit diverse uitvoeringen, materialen, kleuren en zithoogtes is er ook voor u een perfect exemplaar te. Zittend of liggen de nuchtere vormgeving zorgt altijd voor het juiste comfort.


Montèl biedt voor ieder wat wils. Het geheel is opgebouwd uit rondom afgewerkte elementen die je flexibel kunt opstellen. Geniet van een ontspannen avond of ochtend. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Axel heeft meer dan mogelijkheden door de verschillende maten en elementen. Ook behoren een fauteuil en een grote en kleine poef tot de mogelijkheden. Axel is comfortabel en ziet er uitnodigend en gezellig uit.


Voor de bekleding van Axel heeft u de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse kleuren. De standaard kussens van het bankstel zijn gevuld met een mengsel van latex, waardoor de kwaliteit jarenlang behouden blijft en deze de typerende vorm van de Axel overeind houdt. De duidelijke lijnen, grote zitkussens en onopvallende poten kenmerken het uiterlijk van de Axel. De Montis Axel staat bekend om zijn eenvoudig maar prachtige vormgeving.


Het minimalistische onderstel zorgt ervoor dat alle aandacht naar de bank zelf gaat en geeft de Montis Axel een transparante uitstraling.

De kubistische vormgeving en fijne belijning stralen de comfort uit die de Montis Axel daadwerkelijk heeft. Het ontwerp van de bank is krachtig door zijn eenvoud. Montis design meubels, banken, fauteuils, tafels en stoelen voor de allerhoogste kwaliteit.


Bij Eijerkamp krijgt u altijd de laagste prijsgarantie! Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Pot Interieur is met maar liefst 15. Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design- en kwaliteitsmeubelen.


Niet alleen in eigen lan maar ook bij onze zuiderburen. Het is logisch dat u hoge eisen stelt aan uw producten. Daar voldoen wij graag aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts