maandag 24 oktober 2016

Balvi klok

Kies uit producten vanaf € 420. Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Balvi klok prijzen vergelijken.

Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis Kies je bezorgdag. Vergelijk balvi klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending.


Het bedrijf biedt een gevarieerd assortiment van tijdloze en verrassende producten, die bovendien ook nog eens nuttig zijn. Wilt u een klok die perfect past in uw interieur en wilt u graag een klok die uniek is, dan zijn de klokken van dit Spaanse merk een goede keuze. De tijd wordt niet met cijfers of nummers weergeven maar met woorden, met een interval van minuten.

De vier stippen onderin geven de resterende minuten weer. Hij is geheel gemaakt van staal en heeft een stoere zwarte kleur. De klok werkt op batterijen. Aan de binnenkant vind je geen heerlijke sappige, gepureerde tomaten, maar de klok kan je wel precies vertellen hoe laat het is. Ben je op zoek naar een unieke tafelklok, die echt een eye-catcher in je interieur vormt?


Klok vertelt de tijd met woorden. De tijd wordt zo aangegeven: ‘It’s a quarter to four’ of ‘It’s eleven o’clock’. Deze unieke klok heeft geen cijfers of wijzers, maar woorden. Dit Spaanse atelier staat bekend om zijn gedrevenheid degelijk en betaalbaar design te ontwerpen en te maken. Encuentra en nuestra Tienda Online las mejores ideas para regalar.


Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Voor 22:uur bestel morgen in huis.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze klok heeft namelijk geen wijzerplaat, maar bestaat uit losse cijfers, streepjes en een uurwerk. Deze kunt u afzonderlijk van elkaar aan de wand plakken, zodat ze samen een wandklok vormen. Of zoekt u gewoon een leuke klok voor in de keuken? Deze wandklok heeft de vorm van een enorm blik tomatensaus. Een grappig detail is de zijkant van de klok.


Dat kan al voor één klok maar ook voor grote series custom made klokken kunt u bij ons terecht. Op onze site treft u voorbeelden aan van klokken die we vaak maken. U kunt deze zelf veranderen door bij uw bestelling product maatwerk aan te geven, zo kunt u een tekst opgeven, een logo-bestand meesturen, of de combiantie van beide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts