dinsdag 18 oktober 2016

Gebreide poef zwart

Gebreide poef zwart

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Ruim assortiment gebreide poef. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze gebreide poef zwart van LABELis multifunctioneel en brengt gezelligheid en warmte met zich mee. Deze poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een groter formaat.


Gebreide poef zwart

De gebreide poef , gemaakt van 1 katoen heeft een ronde vorm, waarvan de doorsnede cm. Hierdoor is hij ideaal te gebruiken als bijzettafel of voetenbankje. Gooi de voetjes maar omhoog na een lange werkdag! Een leuke gebreide poef zorgt voor sfeer in je huis- of slaapkamer.


Gebreide poefs zijn ook multifunctioneel. Multifunctioneel, maar vooral erg gezellig. Wie denkt dat een poef altijd rond is, heeft het mis.


Gebreide poef zwart

Ook vierkante poefs zijn volop verkrijgbaar, al blijft het aanbod in ronde poefs het grootst. Een poef van leer, fluweel of dierenhuid. Misschien zoek je in eerste instantie naar een poef die goed bij je bank past. Mensen zijn vaak geneigd naar dezelfde kleuren en materialen te zoeken. Poefen in verschillende soorten en maten vind je bij KARWEI, kijk online of bij in bouwmarkt!


Zwarte Poefs koop je eenvoudig online bij bol. Het is een handige extra zitplek als je plotseling bezoek krijgt. Zet er een dienblad op een je hebt een leuk bijzettafeltje. Een gebreide poef met een tijdloze uitstraling is een favoriet voor velen. Of ga voor chic met een lederen model.


De materiaalkeuze is groot. Je kunt zelfs kiezen voor een opvouwbare poef. Ontdek assortiment Poefen. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit 4producten vanaf € 299. Want je gebruikt ‘m in heel het huis als extra zitplaats, met een blad erop als salontafel en sommige poefs hebben ook nog extra opbergruimte. O ja, je kan je voeten er ook nog op leggen. Ook handig: veel van onze poefs en voetenbanken hebben een afneembare hoes die in de wasmachine kan.


De poef is een superveelzijdig meubel. Door de 1 katoen bekleding, zal deze poef warmte en gezelligheid. Leen Bakker heeft een veelzijdig aanbod zitzakken en poefen om heerlijk op te zitten. Gebruik dan wel een dienblad als je er bijvoorbeeld een kop thee op wilt zetten. Bekijk ook ons aanbod hockers meteen online.


Helemaal trendy met een zitzak, poef en hocker. Met de goedkope zitzakken, ( gebreide ) poefen en hockers van Kwantum haal je decoratieve én functionele spullen in huis. Daarmee is het een waardevolle aanvulling op je interieur.


Ze staan namelijk niet alleeen erg leuk, je creërt er ook gemakkelijk extra zitplaatsen mee. Ga op de poef zitten of leg je voeten erop en ontspan! Onze moderne en trendy handgebreide poef vormt een praktische en decoratieve toevoeging aan je interieur.


Het voetenbankje is met de hand gebreid van 1 katoen en gevuld met EPS-schuimballen om hem zeer comfortabel te maken. Plaats de poef voor een bank of fauteuil en het draagt bij aan e. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts