vrijdag 28 oktober 2016

Gordijn tegen vliegen

Vergelijk alle vluchten van ruim 5airlines en boek binnen min. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Meer dan 1dessins als voorbeeld. Een klein beetje ruimte tussen de stroken is niet zo erg. Vliegen vliegen er zo tussendoor! Voor een vlieg ziet een gordijn met kleine ruimtes tussen de stroken van het vliegengordijn er namelijk uit als een massieve wand!


Maar als er teveel ruimte tussen zit, dan zien die stomme vliegen de opening helaas wel. Beschermt tegen vliegen ,. Van licht beuken tot donker mahonie.

Perfect voor interieurstijlen met veel natuurlijke materialen. De robuuste hulsjes van dit vliegengordijn zijn ongeveer centimeter lang en kunnen goed tegen een stootje. Dankzij de luxe afwerking blijven ze extra lang mooi. Kies voor een naturel effen gordijn , of maak een statement met een opvallende print. Maar dat hebben vliegen , muggen en andere insecten heel snel door… Bij GAMMA kun je een deurgordijn kopen om deze beesten te weren en toch lekker te kunnen doorluchten.


De gordijnen zijn beschikbaar in heel veel verschillende soorten en maten, dus je komt vanzelf uit bij de variant die perfect is voor jouw situatie. Dit vliegengordijn werkt door middel van flexibele en zachte chenille strengen die vliegen , muggen en andere insecten uit je huis, camper of caravan houden. Nu kun je pas echt ongestoord van je dag of slaap genieten.


De dicht bij elkaar hangende strengen zorgen voor priv. Dit gordijn is afneembaar, eenvoudig schoon te houden en waterbestendig. U hangt het gordijn tegen. Zwart Magnetisch Deur Gordijn Tegen Insecten 2x210x50cm. Bestel online of boek onze service!


Horren tegen de laagste prijzen. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Iedereen vindt vliegen irritant met hun gezoem en gekriebel. Ze zijn ook nog eens vies, omdat ze veel bacteriën bij zich dragen. Uitvoering Deurgordijn: Met. Bij mooi weer zet u de deuren open om de frisse lucht binnen in huis te laten stromen. Bovendien zorgt een vliegengordijn er wel voor dat er genoeg licht en lucht de kamer kan betreden.


Een deurgordijn is ideaal tegen insecten en geeft een fijne schaduw. Daardoor heb je veel minder insecten in huis en slaap je s ’nachts zonder muggen. Voor de rest, een uitstekend gordijn tegen muggen en vliegen ! Het gordijn sluit een deur niet volledig af zodat je wel frisse lucht hebt. Zo een gordijn gaat levenslang mee en is dus goedkoper dan een gewoon horgordijn.


Elke jaar, wisselen wij de patronen. Er zijn gordijn tegen vliegen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Gordijn tegen vliegen -producten zijn het populairst in North America, Eastern Europeen Mid East.


De grootste collectie vliegengordijnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts