vrijdag 7 oktober 2016

Pot & vaas

Specialistisch advies nodig? Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! U bent van harte welkom in onze showroom. Wij werken alleen op afspraak.


Op zoek naar een mooie pot, vaas of kruik als decoratie in een landelijk interieur of naar een bloempot of vaas voor buiten in de tuin? Voor deze sfeerkamer hebben we gekozen om een zwarte basis te nemen met heel veel kleur in meubels en bloemen om op deze manier een hele theatrale sfeer neer te zetten welke in het bijzonder goed past in horecagelegenheden. Elk interieur is anders en op deze manier krijgt men een eigen unieke en onderscheidende uitstraling die precies past. Stylisten, interieurarchitecten en andere zakelijke klanten kunnen ook in de showroom terecht met hun opdrachtgevers om samen tot de juiste keuzes te komen.


Planten en bloemen geven een persoonlijke tint aan je huis. Ze brengen sfeer en gezelligheid in je huis of tuin. Vazen en potten zijn dus ook onmisbaar in een sfeervol en gezellig huis. Combineer vazen in verschillende formaten en kleuren voor een speels geheel.


Pot & vaas

Of vul een grote glazen vaas met onze kunstbloemen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediĆ«nten om jouw huis tot een thuis te maken. Kies uit 8producten vanaf € 30. Bestel Vazen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Pot en Vaas gespecialiseerd in grotere potten, vazen en schalen.


Ben je op zoek naar een unieke vaas ? Dan is Flowerfeldt zeker iets voor jou! Prachtige zware pot van de kunstenaar carlos delsaux met een origineel kleurenpallet. Wilt u ook klant of exposant worden? Mooie Des Pots vaas , zie tekst, 20xtulpenvaas,bloemenvaas. Of voor een gekleurde glazen vaas.


Pot & vaas

Dat zorgt voor een mooi spel tussen kleur, water en licht. Gekleurde vazen geven bloemen en planten meer kleur. Zo komen de rode rozen met groene bladeren nog beter tot hun recht in een roze vaas. Je kunt de vazen ook als woonaccessoire ter decoratie neerzetten.


Wanneer je grind onderin de vaas wilt moet je dit even schoonspoelen voor je het in de vaas doet. Anders wordt je water troebel en zie je het plantje niet meer. In een aardewerken of plastic pot zijn de wortels van een plant natuurlijk niet zichtbaar.


Bekijk hier het assortiment vazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts